כאבי בטן אחרי בטא

כאבי בטן אחרי בטא

אז הפרייה 10 הוכנסו 3 עוברים וביום ראשון בטא של 49.
יום רביעי היא עלתה ל 114. הרופא היה מבסוט ואמר לי לעשות בטא שוב רק רביעי אחרי...
הבעיה שיש לי כאבי בטן. זה לא כאבי מחזור, זה כאבים שאני לא מכירה גם בטן עליונה וגם קצת כיווצי בתחתונה.
אני עם תמיכה של אנדומטרין 3 פכמים ביום וזריקה של קלקסן פעם ביום.
אין דימומים יש עייפות וטונות של לחץ.
היום דיברתי עם הרופא והוא אמר לי שמבחינתו אפשר לחכות לריעי הבא אבל כדי שאני אהיה רגועה שאלך בראשון לבדוק בטא.
ואני לא ידעת מה לעשות ומה לחשוב.
כולם אומרים להרגע מה שלא אפשרי, אני מנסה לשכנע את עצמי שזה השתרשות ואם אין דימומים זה בסדר....
מה לעשות? מה דעתכן?
תודה! וחג מח

כאבים

השתרשות זה לא כי זה כבר קרה יומיים שלושה אחרי ההחזרה. וכאבי השתרשות זה מיתוס מלכתחילה.
בתחילת הריון יש כאבים משונים, גם כי הרחם מגיב להורמון ההריון ומכין עצמו וגם התמיכה של הפרוגסטרון מוסיפה מיחושים.
בהריון זה שלב שלב. אין הבטחות רק אפשר לקוות ולהיבדק לראות שמתפתח תקין.
אין מה לעשות אלא לנסות להירגע ולקוות לטוב. כמובן כאבים רציניים מצריכים טיפול..
שיהיה בהצלחה!

hatalya

New member
עבורי כאבים אלו היו סימן לטוב

היו לי שלושה הריונות, שניים שהסתיימו מוקדם מאוד ואחד מושלם שסיימתי בידיים מלאות. הכאבים האלו סימנו אצלי השתרשות ובהמשך התרחבות הרחם. בהריון התקין שמחתי כל פעם שרכבה לי הבטן. לי היו כאבים כאלו, בתדירות ועוצמות משתנות כל השליש הראשון. אז בהצלחה לך, תמשיכי מבדיקה לבדיקה ותקווי לטוב. הלחץ אצלי היה קיים עד הסוף, אבל תמיד ניסיתי לזכור שרוב ההריונות מסתיימים בידיים מלאות! בהצלחה!

יש הרבה נשים, גם כאלה שהרות טבעי

שיש להן כאבים בשבועות הראשונים.
בפרט במידה ויש ציסטה (בשל טיפולים או טבעי..) ההריון דוחק את זה וגורם לכאבים חזקים. מכירה מקרים כאלה גם לנשים שהרו טבעי

מקפיצה את עצמי

אז אחרי שב 12.4 היתה בטא 114 היום היתה 795
הרופא לא מרוצה. אומר שזה עולה אבל היה אמור להיות הכפלה ( כלומר לפםי חישוב שלי 900 בערך )
שלח שוב לבטא ביום א ואולטראוסנד להריון צעיר.
יש סיבה לאופטימיות?

למעלה