כאבים

מצב
הנושא נעול.

FASHLOOK

New member
כאבים

כאבים
האם בתחילת הקריון,כאבי המחזור הולכים ונעלמים? אני כעשרה ימים אחרי התוצאה החיובית

ריקי בש

New member
לדעתי זה ממש נורמלי- אל תטרידי את

כאבים
האם בתחילת הקריון,כאבי המחזור הולכים ונעלמים? אני כעשרה ימים אחרי התוצאה החיובית
לדעתי זה ממש נורמלי- אל תטרידי את
עצמך יותר מדי. זה לא ממש שברגע שמקבלים את הבטא החיובית כל התופעות נעלמות אבל הכי חשוב- תשמרי על עצמך ותנוחי כמה שאת יכולה ויהיה בסדר. אל תדאגי. בהצלחה ומחזיקה אצבעות להמשך תקין ועגול!!!

ריקי בש

New member
עדיין נורמלי- לפעמים גם מפסיקים

כאבים
כוונתי שכמעט שאין לי כאבים
הכאבים בחזה פתאום ואחרי זמן מה שוב יש כאבים. אני לא חושבת שזה אומר הרבה- מאמינה שזה בסדר ומקסימום- אם את לא רגועה, את יכולה להתקשר לרופא שלך ולשאול אותו. אני 4 ימים לפני הבטא וגם יש לי כאבים וכאבים בחזה ממש ופתאום החזה לא כואב ואחרי יום-יומיים שוב כואב כך שאני משתדלת לא לייחס יותר מדי חשיבות לתופעות האלה ושמעתי שזה נורמלי לחלוטין.

FASHLOOK

New member
תודה יום נפלא../images/Emo9.gif

הכאבים בחזה פתאום ואחרי זמן מה שוב יש כאבים. אני לא חושבת שזה אומר הרבה- מאמינה שזה בסדר ומקסימום- אם את לא רגועה, את יכולה להתקשר לרופא שלך ולשאול אותו. אני 4 ימים לפני הבטא וגם יש לי כאבים וכאבים בחזה ממש ופתאום החזה לא כואב ואחרי יום-יומיים שוב כואב כך שאני משתדלת לא לייחס יותר מדי חשיבות לתופעות האלה ושמעתי שזה נורמלי לחלוטין.
תודה יום נפלא

ריקי בש

New member
גם אני במצב הזה.. החזה כאב לי נורא

זה נורמאלי לחלוטין!!!!!!!!!!!!!!
גם אני במצב הזה.. החזה כאב לי נורא
עד לפני יומיים ואז פתאום פחות... ואתמול התחיל שוב לכאוב... לכי תדעי. אבל מה שכן, הכאבים למטה לא ממש מרפים כמעט, רוב הזמן אני מרגישה אותם וזה מטריף את השכל כשלא יודעים מה זה אומר... אבל שמעתי בעבר שאי אפשר לדעת לפי הסימפטומים אם זה כן או לא אז אני מנסה לשרוד עוד כמה ימים ומקווה לטוב וחיובי!!!!

מצב
הנושא נעול.
למעלה