כאבים

אושר288

New member
כאבים

היי יקרות,

ביום שישי עברתי שאיבה. הרגשתי טוב במהלך היום וביום שבת התחילו לי כאבים עמומים שהתגברו בלילה (כאב נסבל, יש הפוגה של כמה שעות לאחר לקיחת אקמול). היום עדיין יש לי כאבים בצד שמאל שמקרינים לגב התחתון. הם מתגברים בעיקר כששלפוחית השתן מלאה ולאחר מתן שתן ישנה קצת רגיעה (אני שותה 3 ליטר מים ביום אז היא מתמלאת די מהר..) אתמול בערב דיברתי עם הרופא והוא לא ייחס לכך חשיבות למרות שלא היו לי כאבים כלל לאחר השאיבה הקודמת. מחר אמורה להיות ההחזרה ואני קצת מודאגת...האם ישנה בעיה לבצע החזרה אם ישנן כאבים? אין לי שום תסמין נוסף אז לא נראה לי שמדובר בגירוי יתר...נבהלתי כשראיתי בגוגל שכאבים בצד שמקרינים לגב יכולים לרמז על תסביב שחלתי...מישהי חוותה ויכולה לייעץ?

תודה!

snir210

New member
לי היה משהו דומה

במקרה של תסביב הסבירו לי במיון כי היית עם כאבים די דומים למה שאת מסבירה אחרי השאיבה האחרונה שלי צריך סימנים הרבה יותר גרועים זה מגיע למצב שקשה לתפקד בכלל במקרה שלי הם איבחנו את זה כגירוי יתר ממליצה לך בשביל השקט הנפשי שלך וכשתיהיה רגועה תלכי לעשות אולטרסאונד שהרופא יסתכל למרות שקשה לי הלאמין שזה תסביב בהצלחה בהחזרה ובשורות טובות אמן שהחודש יהיה החודש שלך

אושר288

New member
תודה רבה יקירה! מאחלת לך בשורות סופר טובות בקרוב

Caitriona

New member
לי היה תסביב

ואני זוכרת את זה ככאבים חדים בבטן ובמותן. לפעמים היתה הקלה אחרי פיפי ולפעמים זה החמיר (אולי השלפוחית התחכה בשחלה המוגדלת וסובבה אותה או משהו) .
אם זה נסבל / בא והולך אין הרבה מה לעשות חוץ מלנוח, לשתות הרבה, לא להרים דברים כבדים, לא לקפוץ, לא לרוץ ולא לרקוד. גם מומלץ להימנע מסקס (עד כמה שבטח מתחשק אחרי שאיבה...)
הייתי ממליצה לך ללכת לרופא ולעשות אולטרסאונד לראות מה גודל השחלות.
לא צריך גירוי יתר בשביל תסביב.

אם הכאבים מחמירים והופכים לבלתי נסבלים ומתווספת בחילה והקאה - צריך מיון.

בכל אופן, אחרי שאיבה יש הרבה כאבים ומחושים. מרביתם סתם תופעות לוואי אבל צריך להיות עם אצבע על הדופק ואם משהו לא נראה לך או מרגיש לך מוזר - תגידי לרופא שלך ותתעקשי. מקסימום תטרטרי אותו ואת עצמך לאולטסאונד שיתברר כתקין.
תרגישי טוב ושיהיה בהצלחה!

H

acka

New member
מרגיעה ומלחיצה בו זמנית

לא סביר שיש לך תסביב. אם היה לך תסביב היית יודעת.
זה כאבים שלא ניתן לתאר.
צרחתי כמה שעות עד שניתחו אותי.
יתכן תסביב חלקי - זה אומר שהשחלה חוזרת למקומה עצמונית וזה גם פחות מסוכן.
מה שכן בהחלט נשמע שיש לך גירוי יתר.
אז כדאי להבדק, לבקש ספירת דם.
כמו כן להקפיד על שתיה מרובה ומנוחה יחסית.
בנוסף כדאי לעקוב אחרי מתן שתן - אם בעין או על ידי שקילה פעם ביום.
לפני ההחזרה הייתי מבקשת מהרופא US כדי לוודא כמה המצב גרוע.
אם המצב גרוע עדיף להקפיא ולא להחזיר החודש.
עם כל הצער שבדבר הריון יחמיר את גירוי היתר ועלול לסכן אותך.
תעדכני לשלומך.

אושר288

New member
תודה בנות, ברוך השם הכל בסדר!!

הרופא שלל תסביב וגירוי יתר. אמר שקורה שיש קצת כאבים אבל בכל בסדר!
תודה!

למעלה