כאבים

gambino

New member
כאבים

שלום .. בת זוגתי בת 23 בתולה . כשאני מאונן לה היא נהנית אך כשאני מנסה להכנים אצבע לנרתיק זה גורם לה לכאבים עזים. אנחנו שואפים לקיים יחסים מלאים אך להתקרב לפתח הנרתיק זה גורם לה לכאב . זה מתסכל . יש לציין שאני עדין ונאזר בסבלנות ואיני לוחץ. בדיקת דלקות אצלה בוצעה . יש לה נרתיק קטן יחסית . לי יש נסיון ביחסים. ובעת היחסים החלקיים שלנו היא רגועה ומשוחררת . מה לעשות ??? נא עזרתכם ! האם זה בגלל כרום הבתולים ?

שגיתא

New member
שלום לך ייתכן ../images/Emo140.gif../images/Emo54.gif

קודם כל הרשה להודות לך על ההתחשבות שלך בבת זוגך
דבר שני לדעתי למצב שאתה מתאר ישנן 2-3 סיבות שיכולות להיות 1) בגלל שהיא בתולה וכנראה שהיא קצת בלחץ דבר שיכול לגרום לה לכיווץ נרתיק ואפילו תחושת כאב שלא ממש נגרמת בפועל אבל הלחץ גורם לה להרגיש שכן, מה שזה עושה זה יכול לגרום ליובש בנרתיק והחיכוך מכאיב
2) דבר שני ייתכן שלא דאגתם (לשטוף ידיים לפני שאתה מענג אותה) ואולי גרמת לה בלי כוונה לזיהום, מה שבהחלט יכול לכאוב מאוד אפילו והחיכוך רק מגביר את הכאב ייתכן וזה דלקת בדרכי השתן נסה לשאול אותה האם צורב לה כשהיא בשירותים
3) ולמרות שאתה עדין אולי בכל זאת זה קצת מגע חזק מידי למישהי בתולה שעוד אין נסיון במה שעושה לה נעים ומה לא
תנסו לבדוק מה קורה כשהיא מענגת את עצמה עם האצבעות שלך או שלה אם עדיין כואב לה רוב הסיכויים שמדובר בזיהום או דלקת או אפילו פציעה קלה בנרתיק ואז חשוב לגשת לרופא לקבל טיפול
, במידה וזה לא כואב לה זה מתאים לשתי האפשרויות האחרות ואת זה צריך לפתור בצורה של עשייה ולהיות עוד יותר קשוב (סמוך עלי ברוב הנסיונות הללו תהנו מהם גם כן
) בהצלחה שגיתא

the evil 1

New member
שללתם ווגיניסמוס?

זה מעווווד נדיר אבל זה ייחודי לבטולות, היא שאלה את הרופא על האפשרות?

gambino

New member
מה זה ווגיניסמןס ???

לגבי רופא כן עשתה בדיקת דלקות ולא היה כלום . במצב הזה קשה לי להאמין שנוכל להגיע ליחסים מלאים . יש לציין שהיא לא מתוחה . האם יש ג'ל שמרדים את איזור הנרתיק ומשכח כאבים ? האם "החדירה הראשונה " תהיה כואבת במיוחד ? האם מישהו חוותה חדירה ראשונה מלווה בכאב ? מתי הכאבים נעלמים ? אנא עזרתכם . -להסרת ספק אנחנו מתכוונים לבקר אצל גנוקלוג אך התור בעוד שבועיים

the evil 1

New member
זה שאתה אומר שהיא "לא מתוחה" לא אומר לי כלום

אין בחורה לא מתוחה בפעם הראשונה שלה. ווגיניסמוס זה כשבחורה סוגרת את הנרתיק כל כך חזק שלא ניתן לחדור לתוכו, וזה קורא רק לבטולות, זה מעוד נדיר וכדאי לדבר על כך עם הרופא. הפעם הראשונה די כואבת וגם הפעם השניה והשלישית, לפחות אצלי זה הייה ככה.

שגיתא

New member
בקשר ווגינימוס זה ../images/Emo193.gif../images/Emo54.gif

סתם אני לא רופאה
, אבל הנרתיק עשוי כמעט ברובו מערכת שרירית מאד חזקה (בכל זאת הלידה והכל), עכשיו במקרה של לחץ ומתח בעיקר לחץ מפחד
שרירי הנרתיק מתכווצים ונועלים את הפתח שלו ומאד קשה ואפילו כמעט בלתי אפשרי לחדור לתוכו מבלי לגרום לכאב
, וזה הבנתי מאד כואב
, יכול להיות מקרה דומה אבל שכבר יש חדירה וכאילו האיבר הגברי נלכד בתוך הנרתיק וגם מאד קשה לצאת מתוכו בכח ואז גם כואב לגבר
בשני המקרים במקום להלחץ יותר צריך להרגע לשחק קצת עם הדגדגן או הנרתיק עצמו בליטופי אצבעות
ואז לרוב זה ישתחרר מעצמו, צריך לזכור זה לא תגובה רצונית כל כך רוב הנשים לא יודעות מתוך שליטה ורצון לגרום לזה, שגיתא

תמי ו

New member
טיפול בבעיות כאב במגע מיני

הייתי ממליצה לחברתך להתייעץ עם פיזיותרפיסטית שמתמחה בתחום של רצפת האגן והפרעות כאב. עולה לי השם טלי רוזנבאום, שמתמחה בנושאים האלה, אבל יש גם עוד. היא גם תדע לאבחן האם מדובר בווגיניסמוס או לא (ויש הפרעות דומות- ווסטבוליטיס למשל...) , ואם כן- לתת טיפול מתאים. הטיפול הוא בדרך כלל שילוב של פיזי (תרגילים למיניהם, ביופידבק..) ונפשי (הרפייה, דמיון מודרך וכד'). בהצלחה.

למעלה