כאב ראש נובע לא פעם מהקונפליקט
שמתחולל בראש. אסביר: העבר רוצה לעלות מצד אחד, התת מודע מנסה לחסום, מתוך פחד להתמודד - מצד שני. או שמו שחברה שלי נהגה לתאר: יש לי בראש שני גמדים וכסא: זה רוצה לשבת... וזה רוצה לשבת...
הזמנים והעוצמה של כאב הראש, מתיישבים טוב עם כזאת סיבה: בלילה, זמן השקט והחלימה, זהו זמן קלאסי לשחרור של דברים - ה- mind עוסק בעצמו.ולכן הגיוני שדברים עולים, ושההתנגדות להתעסק איתם יוצרת את הקונפליקט עליו דיברתי. עדיין, אם הבנתי נכון, הכאב של הבוקר חלש יותר מזה של אחה"צ. יכול להיות שחלק מוצאים להם דרך החוצה באמצעות החלומות, ללא עימות ישיר בדרכם אל המודע. רייקי עוזר, כי זה מה שרייקי עושה, וזה מחזיק לאורך כמה שעות בהן את עסוקה עם העולם (לא ציינת אבל אני משערת שאת עובדת, או לומדת או ... משהו עם העולם במשך החלק הראשון של היום). ואז את באה הביתה, והפנים שלך, שוב פנוי לעסוק בעצמו. כיון שבשעות הערות קל לנו יותר להשגיח שדברים לא 'יתפרצו' להם החוצה ללא הזמנה - הכאב בא בחוזקה. מתחבר לך? אם כן, מיצאי לך פסיכולוג, או מטפל הוליסטי שעוסק בנפש. וודאי שאת מוצאת אדם שיכול להכיל כל דבר - על כל מקרה שהדברים שעולים קשים ממה שאת זוכרת. פרחי באך יכולים לעזור, ובמיוחד Agrimony שידוע כמסיר חומות.
אזהרה!! אל תקחי תמצית זו ללא ליווי של מטפל. ההצפה הרגשית עלולה להיות חזקה מדי להתמודדות לבד!! אז למה אני בכלל כותבת את זה? כי אם תלכי לפסיכולוג, הוא לא יידע לתת לך... וזו תמצית שיכולה לעזור מאוד בשחרור השדים לחופשי. מטפל הוליסטי מוסמך שעוסק בנפש, ישכיל לאתר סכנה אפשרית להצפה חזקה מדי ויידע להשתמש בתמציות רכות יותר שיעזרן לך, או להוסיף תמציות מרככות ומגנות. אז למה אני לא מציינת אותן? כי בניגוד לאגרימוני שזו פעולה חד משמעית שלו, שאר התמציות יכולות להשפיע עליך כך ועל אחר - אחרת... וההגנות הן רבות ומגוונות וצריכות להתאים ספציפית לך ולמצבך ברגע נתון. מקווה שזה עוזר, אם לא לך - אז אולי למישהו אחר עם כאבים לא ברורים. אגב, זהמאפיין כאבי ראש וגם כאבי בטן לא מוסברים... שיהיה סופשבוע נפלא!