כאבים מתחת לצלעות

כאבים מתחת לצלעות

מדי פעם שאני כותבת אני כותבת דברים שקשורים להדר האם מותר לי גם לדבר על עצמי בלי קשר להדר לאפילפסיה ?! סתם בא לי לשתף אותכם אפשר?! כמה זמן שיש לי כאבים מתחת לצלעות בצד ימיןולא כל הזמן ולכן די התעלמתי אבל הכאבים בימים האחרונים רצופים ואפילו ביומיים האחרונים גברו ולכן החלטתי סוף סוף היום ללכת לרופא ומאז שעות הצהרים שבדק אותי יותר כואב לי. הוא שלח אותי לבצע בדיקת אולטרסאונד בטן עליונה כשהוא חושש שאולי יש אבנים בכיס המרה אז לעזזל אני סובלת אבל צריכה לחכות לתור שרק בעוד עשרה ימים. מה דעתכם מכירים במקרה את התופעה? תודה מראש לפורום המקסים והנפלא הזה שתמיד מחמם את הלב.

אוי אבנים :(

לי יש התחלה של זה צריך לשתות המון המון המון המון כדי שזה יעלם אבל אם זה כבר חמור זו בעיה..... :( למזלי אין לי מושגמה עושים, אבל אני יודעת שיש מצבים ממש גרועים של ניתוח.. אני הגעתי למצב של שיתוק, לא יכלתי לזוז..מפחיד נורא, ורק הייתי צריכה לשתות המון וזה עבר.. אני מקווה שיעבור לך..

Blueberry Kiss

New member
אני הייתי ממליצה רק לזרז את הבדיקות

סבתא שלי דחתה את העניין ובסוף הגיעה (שבוע שעבר) עם זיהום חמור בכיס המרה, מוגלה והמון אבנים ונאלצה לעבור כריתה. קראתי על תרופה טבעית לתופעה אבל זה כולל דברים די מגעילים (כמו לשתות כף מלח אנגלי מהול בכוס מים ושלשות רבעי כוס שמן זית עם מיץ אשכוליות). אם נשמע לך כמו משהו שהיית מוכנה לעבור, אני אמצא לך את הכתבה בנט
אם הכאבים ממש חזקים, להגיע למיון. אין בררה. הולכים לרופא מחר, לוקחים הפניה ונוסעים למיון.

למעלה