כאבים חזקים

כאבים חזקים

אני סובלת מכאבים חזקים בכל הגוף מהרגע שאני גוררת את עצמי בבוקר מהמיטה ועד הערב ברמות שונות . יש לי מספר פריצות דיסק בגב ובצוואר . אני סובלת מתת פעילות של הבלוטה , ועברתי מספר ניתוחים בבטן (אפנדציט ,כיס מרה ניתוח קסרי , ואיליוס על רקע נמק והדבקויות ) אני מקבלת רסיטל , ומשכחי כאבים רבים הגעתי למצב של 2 זריקות וולטרן בשבוע . היום הייתי אצל ראמטולוג שאבחן כאבים בכל הפרקים ללא שום בעייה ושלל את הפיברו שרופאים אחרים טענו שיש לי . אני מיואשת הגוף כואב לי ברמות שגם ההקלדה הזאת לוקחת לי המון זמן ובהפסקות . מה עושים ? מה יש לי ? לאיזה רופא ללכת שעוד לא הייתי ? אן לי כוח לעבוד ולטפל בילדים ובבית אני גמורה אנא עיזרו לי .מירה

כאבים קשים

הראומטולוג חייב לתת לך מענה כלשהו- לפעמים אין פיברומיאלגיה על פי ההגדרה הרשמית אך בכל אופן מדובר בנגזרת ראשית כל - צריך לשלול תהליך דלקתי - אם זה נשלל, צריך להתרכז באיזון הכאב על ידי טיפול תרופתי, פיזיותרפיה וכוי- ניתן גם להתיעץ עם מרפאת כאב

תודה

מה שהציעה לי הראמטולוג שבדק אותי היה אקמול שזאת בדיחה ולעג . אני מקבלת טרמדקס 40 טיפות לעיתים גם 3 או 4פעמים ביום כדי שאוכל לעבוד . אני מטפלת בקשישים ורופאת התעסוקה ביקשה את האישור של הראמטולוג שהכן אני סובלת מפיברו . ברגע שהוא כתב שיש לי כאבים בכל הפרקים כולל הגב התחתון והצוואר ואין לי פיברו אך יחד עם זאת אולי הרסיטל עזר לי אין לי בעצם שום אישור לרופאת התעסוקה ונשארתי עם כאבים וללא עזרה . לפי הקריטריונים של קופת חולים אני תקועה עם הרופא הזה שלושה חודשים ללא שום טיפול מצידו מה עושים ? מירה

למעלה