כאבים בשכמות

מוסקו

New member
כאבים בשכמות

שלום רב. אני רוכב על TDM 900. תנוחת הרכיבה קצת נוטה קדימה, ואני משער שזה מה שגורם לי לכאבים בשכמות ברכיבה ארוכה. יש למישהו פתרון לזה, איך "מקרבים" את הכידון, או איך גורמים לתנוחה להיות זקופה יותר ? תודה.

דידי 650SM

New member
הכאבים בשכמות נובעים

מעומס של שרירי החזה תעשה מתיחות שלך היד והגב העליון כלפי אחורה להגדיל ולהגמיש את שרירי החזה זה יכול לעזור לך באותה מידה לחזק את שרירי הגב שיאזנו את פלג הגוף העליון עיסוי טוב יעזור לך בטוח להתמודד עם המצב
שינויים שאופנוע עצמו אני לא יודע תרגיש טוב אשר

מיצו

New member
לכמעט כל אופנוע, בטח כאלה ללא קליפאונים

אבל גם להם, יש קיטים להגבהת הכידון. בנוסף, יש קיטים להזזת מיקום הרגליות. ביחד, אתה תמצא את התנוחה האופטימאלית. אם זה לא עוזר - מחליפים אופנוע...

rusti james

New member
באמצע הכידון יש תושבת עם 4 ברגים

אפשר לקרב או להרחיק את הכידון - עד גבול מתיחת הכבלים השונים. חשוב להדק כהלכה בסיום. כמובן שיש גם פתרונות אחרים כמו רייזרים - מגביהי כידון או להחליף כידון לצורה אחרת. וניתן גם להחליף כבלים וצינורות לפי הצורך - אבל זה כבר יקר והתעסקות. לסובב את הכידון הקיים זה פשוט וקל, מקווה שעזרתי.

אכן כך!

שנים קונה ברשת. עברתי שם שבוע שעבר עם חבר חדש בתחום שחיפש קסדה וקיווינו למצוא משהו שמתקרב למחירי EBAY (כאן סיפרתי בדיחה). hjc fs15 עולה בEBAY כ200$. באופנועית תעשו את ההמרה הרגילה לרחוב שוקן 1$=10שקלים+. יענו 2500 שקל לקסדה עם סיפורים על זה שיש fs15 טובים (מירוצים?!) ויש fs15 זבלה. באותם 200$ יכולנו לקנות מהחלון דגמי HJC עם פגמים קוסמטיים שמופיעים בחלון הראווה כ50% הנחה (דגמים פרה היסטוריים אני מניח). קיוויתי להיות מופתע כמו שמישהו ציין פה אבל - חזרה לרשת!

bulb

New member
www.denniskirk.com

יש להם מבצעים לא רעים, במיוחד באזור ה-outlet. לא מזמן מכרו קסדת שטח של שואי בפחות מ-150$. שולחים ארצה, שירות טוב מאוד.

פרארי1

New member
גם אני חושב ככה

לפני שרצים לשנות כוונונים וחלקים באופנוע, רצוי לבדוק שחובקים כמו שצריך את מיכל הדלק, מה שמוריד אוטומטית עומס מהזרועות והכתפיים. עוד משהו שקל לשינוי ולעיתים כיוון לא נכון שלו יוצר עומסים אלה יחידות המנופים בשני הצדדים.

Ovibi

New member
לא אמרת כמה זמן אתה רוכב על אופנוע זה

אם האופנוע חדש אצלך, סביר להניח שהשרירים לא רגילים לתנוחת הישיבה. אם כך, זה יעבור תוך שבוע שבועיים. תנוחת ישיבה זקופה תגרום לך לכאבים במקומות אחרים, כמו בצוואר ובגב.

למעלה