כאבים בשחלות?

ד ו ד 9

New member
כאבים בשחלות?

אשתי ואני נשואים כבר יותר משנה ועוד לא שכבנו עד הסוף (בערך באמצע הדרך פנימה כואב לה, אז אני יוצא...) בזמן האחרון, אחרי שאנחנו יוצאים מהמיטה, אשתי מתלוננת על כאבים בתחתית הבטן. והיא שלחה אותי לכאן לברר אם יש קשר - האם כשלא נכנסים עד הסוף, זה יכול לגרום אחר-כך לכאבים בשחלות?

גש לרופא

בואנה תישאל בפורום בריאות האשה או בפורום שמנוהל ע"י רופא! כאן זה מיניות האישה.ולא גרררר......

ToryMaster

New member
ואסור להתייעץ עם אנשים?

מלבד זאת, אני בהחלט חושבת שזה לא מקומו של גבר לומר מה במקום ומה לא בפורום "מיניות נשית".

שיוויון, כבר אמרנו?

לדעתך-לא מקומו של גבר לומר מה במקום ומה לא בפורום מיניות נשית, אני חלוק על דיעותייך, וחושב שזכותי אינה נפגמת בגלל מיני.

ToryMaster

New member
ורק במקרה

רוב משתתפות הפורום (והמנהלת?) יסכימו איתי. בנוסף, אני חושבת שזה לא במקום לגולש חדש בפורום להופיע, ובהודעתו הראשונה בפורום להעיר למישהו שבא להתייעץ.

לא נעים להגיד לך..

את חוצפנית! (ואללה זה לא אישי נגדך) רוב משתתפות הפורום?!? הוכחת את זה? והמנהלת?!? שאלת אותה? יסכימו איתך, למה? את חושבת שלגולש חדש לא ראוי להעיר למישהו... האם את לא חדשה? כל הפורום להזכירך חדש! ראי נא בקטגוריות פורומים חדשים-הפורום הינו חדש! אז אל תעשי מניפולציות שלא קיימות!

נדמה לי...

ותקני אותי יעל אם אני טועה, שמדובר בעיקר בגישה שנקטת בה. וגם ההודעה שלך הזאת ליעל מדגימה את אותה הגישה בדיוק. ברור גם שזוהי גישה שאינה מתאימה לפורום הזה. הפורום הזה מהווה מקום מפגש לשיחה אינטימית של נשים בנושאים רגישים ועדינים, והאווירה כאן היא בהתאם. כדי לאפשר פתיחות אמיתית ותחושת ביטחון, מי שמחליט להשתתף בפורום, בין אם זכר או נקבה, נדרש לשמור על רגישות שכזאת ובוודאי שלא לכנות אחרים בשמות או לנקוט בגישה תוקפנית. לגבי גברים במיוחד, מדובר על כך ביתר שאת, שכן ממה שנראה לפחות עד היום בפורום, מעולם לא הייתה בעיה כלשהי עם נימה או הודעה שנכתבה ע"י אישה
בבקשה, נהג באופן שמכבד אותך ואותנו
עונג

טוב

אני לא כתבתי בצורה תוקפנית,אלא רק לאחר שהותקפתי על ידי אישה
ולכן זה הגנה עצמית ובכל מקרה, אני לוקח את הדברים לתשומת ליבי.

קשת

New member
הולכים לרופאה,

היא ישר מרגישה אם משהו לא בסדר, ושולחת לאולטרה סאונד. אין יותר מדי מה לחשוב, חייבים לטפל בזה. לפי מה שהבנתי זו בעייה שכיחה בקרב נשים.

למעלה