כאבים בשדיים

כאבים בשדיים

כבר כמה שבועות שאני סובלת מכאבים בשדיים. בהתחלה קלים ואח"כ ממש התחיל לכאוב, לא ראיתי סיבה לדאגה כי ההחמרה בכאבים קרתה בדיוק במקביל לקניית חזיות חדשות וחשבתי שזה הגורם לכאבים, אבל עברו כבר כמה שבועות ועדיין כואב לי מאוד. הכאב לא שווה- בשד אחד כואב יותר. אני מרגישה כאב פנימי חזק עם כל נגיעה, שלא לדבר על כל תזוזה- אם אני קופצת, רצה וכו'.. כואב לי במיוחד כשאני בלי חזייה- מה שגרם לי לישון בשבוע האחרון עם חזייה ללא עצם. אני בת 17, ואמרו לי שאולי זה כאבי גדילה אבל כבר כמה שנים שהשדיים לא גדלו, ולא שמתי לב לשום שינוי.כמו כן לא מרגישה שום גוש או משהו בסגנון, למרות ששמעתי על בנות בגילי שהתגלה להם גוש בשד. יש סיבה לדאגה? אני ממש ביישנית בקטעים האלה והייתי מעדיפה להמנע מבדיקה אצל רופא

כאבים בשדיים

רוב הסיכויים שהכאבים באמת קשורים לחזיות עם עצם . נסי ללכת כמה ימים עם חזיות ספורט פשוטות ללא עצם או עדיף ללא חזייה בכלל וראי מה קורה. בנוסף רשמי לעצמך כעין יומין והתייחסי לכאבים . אם את שמה לב שהכאבים מופיעים רק בימים שהם כשבוע - 10 ימים לפני המחזור , זה מצב נורמלי. אם שום דבר לא מתאים והכאבים נמשכים, אני ממליצה ללכת לבדיקת רופא כירורג בכל זאת. אין סיבה לדאגה ממשהו כמו סרטן כי פשוט אין בגיל שלך , אבל יכולים להיות דברים אחרים שדורשים טפול.

אל תידאגי

גם לי היה את זה וקצת ניבהלתי, הלכתי לכירוג ואמר שזה ציסטות.. זה יעבור לך לבד עם הזמן

למעלה