כאבים בצד שמאל ?!!

כאבים בצד שמאל ?!!

אני בחורה צעירה , בריאה בד"כ , שלשום פוניתי לביה"ח בשל קשיי נשימה וכאבים חזקים בחלק עליון של בית החזה צד שמאל , וכאבים באותו המקום בגב עליון , מאחור, ערכו לי את כל הבדיקות האפשריות , צילום חזה , צילום אורטופדי, א.ק.ג. בדיקות דם וכדומה , כל הבדיקות העלו כי אני בריאה לחלוטין , קיבלתי זריקה ו... הבייתה , יש לציין כי חתמתי על שחרור לפני שבדיקות הדם , כימיה , הגיעו מאחר ולא יכולתי כבר לסבול לשבת במשך 6 שעות לחכות לבדיקות , אני מניחה שאם היה משהו מסוכן היו דואגים להןדיע לי ? ! כך אני מקווה .. לעניננו ... שאלתי היא מה זה ? אומנם הכאבים פחתו אך לא נעלמו לחלוטיןעדיין קשה לי לקחת נשימה עמוקה לתוך הריאות , עדיין כאבים בחזה ממש מתחת לשד השמאלי , האם רק ניתפס לי שריר או אולי יש משהו , בדיקה מסויימת שיכולה לאבחן מה קרה לי שם ? תודה ושניהיה בריאים

מדהים...

גם אני סובל מתסמין דומה כבר כמה ימים באופן מדוייק דומה למיקרה שלך הרופא אמר לי יכול להיות שאני סובל מיזה בגלל מתח נפשי רב שעברתי... כניראה האם גם את סובלת ממתחים נפשיים לפעמיים???

tzvikab

New member
לפחות תתקשרי אליהם לשאול האם הבדיקו

הבדיקות דם תקינות רציתי להגיד שלי יש תופעות דומות שקשורות פשוט לאיזה שריר בחזה שגורמות לי כאבים חדים כנראה שאיזה שריר נתפס לך

ke12m

New member
דר קיציס

אני ממש לא יודע מה היה לך אבל אני לא חושב שזה היה מהלב סליחה

דר קיציס

אני ממש לא יכול לעזור לך בלי בדיקה שלך והערכה ישירה - כללית לא נראה לי שזה מהלב אבל כאמור לא אוכל להיות בטוח בכלום. סליחה

למעלה