כאבים בצד ימין

קריןעדי

New member
כאבים בצד ימין

שלום, כתבתי כאן בעבר...אני סובלת מאנדומטריוזיס וכרגע לא בדיכוי (הייתי בדיכוי בעבר תקופה ארוכה). עברתי גם לפני שנתיים ניתוח... לעיתים קרובות יש לי כאבים מאוד חזקים. אם הכאבים בצד ימין אני הולכת להבדק מחשש לאפנדיציט למרות שאני כל פעם משוכנעת שזה מהאנדו'. למרות שהרופאים יודעים על האנדו', כל פעם שבאתי עם כאבים בצד ימין אושפזתי (וכל פעם לכמה ימים). מהבוקר יש לי כאבים בצד ימין. איך אפשר לדעת שזה "רק" אנדו', אם יש בכלל דרך לדעת ? כי ממש לא בא לי להגיע לבית חולים ולהתאשפז שוב. תודה לכל מי שתענה

galim29

New member
היי

גם לי הכאבים של האנדו בצד ימין וכשחזקים מקרינים לרגל למטה. וגם לי חשבו תמיד שזה אפנדיציט וכבר רצו לנתח עד שאמרתי ל א!!!! ומזל... אני 4 שנים כמעט אחרי הניתוח ועל גלולות כל הזמן ואין כאבים כמעט. למה את לא בדיכוי? ללא דיכוי האנדו רק מתגבר ונוצרות עוד ועוד הידבקויות. חבל, הניתוח לא אפקטיבי אם לא נמצאים אחר כך בדיכוי. סביר להניח שהכאבים הם כאבי אנדו ובלי טיפול זה יילך ויחמיר. אצל מי את מטופלת?

קריןעדי

New member
תשובה

היי ותודה שענית לי... אחרי הניתוח הייתי בדיכוי די הרבה זמן אבל סבלתי מתופעות לוואי בלתי נסבלות ובחודשים האחרונים אני בלי דיכוי. אני מטופלת גם אצל הרופאת נשים שלי בקופה וגם בתל השומר... האמת היא שלגבי הכאבים הספציפים האלה אני תמיד מפחדת לפספס אפנדיציט ולגבי האנדו' בכללי אני די מיואשת וחסרת אונים, לא יודעת איך לשפר את המצב לאחר התגובות של הגוף לדיכוי (כולל גלולות).

galim29

New member
יש המון סוגי גלולות

צריכה למצוא את מה שמתאימה לך.. קצת כמו גבר
לא כדאי שתוותרי. ניסית פמינט? מינולט? תחפשי בשרשורים שלנו מה שהמלצנו על גלולות...

קריןעדי

New member
גלולות

כן ניסיתי כל מיני גלולות...היו לי המון תופעות לוואי במיוחד מיגרנות בלתי נסבלות עד כדי עלפון... אני קצת מיואשת... יהיה טוב, ככה אומרים לפחות

זואילי

New member
תרגישי טוב ../images/Emo201.gif

מבינה אותך לגמרי לגבי האישפוזים. שולחת חיבוקים לסופ"ש

kikona126

New member
היי

אפנדיציט אפשר לאבחן (ואת האמת אני רוצה לשים את המילה הזאת ב" ") על ידי לחיצה באזור מסויים בגוף, בעוד שכאבי האנדו (לפי מה שזכור לי מעצמי) לא כאבו במגע באזור (לפחות לא אלו שבבטן). האם עשית us לבדוק שאין שם איזה ציסטה סוררת? או בדיקת ca-125? (אפילו שזאת מזייפת הרבה פעמים...) בקשר לאפנדיציט, הוצאה שלו לא משפיעה על כלום, זה איבר ללא תפקיד בגוף...

זואילי

New member
לא בהכרח

אצלי כאבי האנדו היו גם במגע על הבטן. אין חוקים באנדו.

kikona126

New member
את האמת זה משהו שכבר הספקתי ללמוד

שבאנדו אין חוקים... כל אחת והגוף שלה והאנדו שלה.

למעלה