כאבים בפרקים

ODED060370

New member
כאבים בפרקים

ד"ר שלום, בקיץ שעבר קרסו כל המערכות השרירים בגוף לשלשה ימים. לפי הרופאים השונים שעברתי או בגין סטרפ בגרון שחזר ונשנה ( אץא גרון לא המליץ על ניתוח שקדים) או סוג של מחלת נשיקה . טופלתי באנטיביוטיקה ומאז יש לי כאבים בכפות הרגליים בכפות הידיים ובברכיים. עד ליפני חודש קיבלתי כל חודש זריקת דוראביוטיק וולטרן מידי פעם ללא הועיל. הרמאטולוג שלח אותי לבדיקות ,אך פותר אותי רק בוולטרן RF שלי גבוה נא בחצי שנה האחרונה בין 46-58 עתה הוא 48. ASLO שלי גבוה במשך שלש בדיקות בהפרש חודש המגמה ירידה קלה אך לא משמעותית. הכאבים מתחזקים. למי לפנות אני כבר סוחב את זה זנה שלמה. האם ישנו איום על הלב במצב קבוע של RF גבוה? תודה עודד

המשך

השאלה היא האם כאבי המפרקים נובעים מהזיהום הסטרפטוקוקלי או שמה מדובר בדלקת מפרקים שגרונית עם RF חיובי ללא קשר לזיהום הסטרפטוקוקלי- הRF תומך באפשרות של דלקת מפרקים שגרונית אך רק בבדיקתך אפשר יהיה לקבוע זאת חד משמעית. אין כל קשר בין RF חיובי לפגיעה בלב ואתה יכול בהחלט להירגע !

ODED060370

New member
המשך..

תודה על תשובתך במידה וזה שגרוני מה עושים ? האם שגרוני משמעותו לנצח? למה זה הופיע פתאום הרי זה לא היה עד כה? מדוע הרמאטולוג שלי לא יודע לאפיין את זה?האם זה לא שכיח ? תודה עודד

למעלה