כאבים בעקב

niriq

New member
כאבים בעקב

הופיעו לי לקראת סוף השירות הצבאי כאב בעקב ובברך הימניים- יש לציין שנעלי הצבא לקראת סוף השירות היו קצת עקומות. יש לציין שמעולם לא סבלתי מכאבי ברכיים, עקב וכדומה. איני סובל מעקמת, פלטפוס, מדרסים מתואמים וכו'. התחלתי טיפולי פיזיוטרפיה ממש לקראת סוף השירות. שם נתנו לי תרגילים לברך אך אמרו שאין מה לעשות מבחינת הפיזיוטרפיה לגבי העקבים הם המליצו ללכת לאורתופד כדי שייתן לי מדרסים. מאז השתחררתי ורופא המשפחה שאליו הלכתי במכבי בעודי אזרח אמר שאני לא צריך מדרסים(בדק את ההליכה שלי וכו') והפנה אתי לפיזיוטרפיה, כרגע אני ממתין לפיזיוטרפיה במכבי שתהיה עוד שבועיים בערך אולם המצב כרגע שכואב לי העקב- אני לא יודע ממה זה נובע והאמת אני קצת מיואש מכל המצב הזה מתשובת הרופא זה נראה כאילו אין פיתרון(הרי זה ברור שזה לא נכון)- ולכן אני לא יודע מה לעשות. או לחילופין שהפיזיוטרפיה תעזור (מה שסותר את עמדת הפיזיוטרפיה שעשיתי בצבא) השאלה שלי האם בתרגילי פיזיוטרפיה ניתן לפתור בעיות כאלה? ואם כן אז אולי יש תרגילים? ובנוסף לזה האם יש לכם רעיון ממה נובע הכאב תודה, ניר

כאבים בעקב

ניר שלום, לכאבים באזור כף הרגל האחורית והעקב אבחנה מבדלת רחבה. לא ניתן להגיע לאבחנה ללא בדיקה. עלייך להבדק ע"י אורטופד. בברכה,

למעלה