כאבים בעקב הרגל

שיינדלה

New member
כאבים בעקב הרגל

שלום, רציתי לדעת האם כאבים בעקב הרגל יכולים להעיד על בעייה של עודף/חוסר סוכר בגוף??? יום טוב

csh018

New member
שלום לשיינדלה

כאבים בעקב כף הרגל בד"כ מלמדים על בעיית דורבן או דלקת מקומית שנובעים משחיקה של סחוס או הגיד. יתכן והכאב מלמד על זרימת דם לקויה לכף הרגל ואז בודקים בעיית סוכר. בעיית סוכר אנו מזהים במקומות אחרים בכף הרגל. בריאות טובה והרבה והרבה שימחה

שיינדלה

New member
תודה

תודה על התשובה. עד כמה שאני יודעת הגברת לא סובלת מדרבן ולא מדלקת. ממה שאני למדתי - וזה מעט - עקב הרגל = אגן ואישיאס. השאלה בנושא הסוכר התעוררה היום בעקבות תוכנית בטלויזיה עם פרופסור קרסו שהמליץ לאחת הפונות שלו עם בעייה דומה לעשות בדיקת דם לסוכר. ואני לא הבנתי את הקשר. ועדיין לא מבינה. תודה על ההתייחסות סוף שבוע טוב

סכרת בכף הרגל

בוקר טוב לך קראתי את תשובתך וחלק ממנה סיקרן אותי. אייך אתה מאבחן סכרת בכף הרגל? תודה

csh018

New member
סכרת בכף רגל

במידה ומטופל לא מגיע עם רגל סכרתית ( פצעים שלא מגלידים הרבה זמן ועוד) אני מחפש סימנים אל איזור הלבלב וסימנים יכולים להיות מי צבע, חריץ, גלים, עור זקן עייף. וכמובן שהטיפול משולב ולא רק רפלקסולוגיה. כרפלקסולוג אני מחפש את הטריגר שדרך את המחלה,( וכל מטופל זה אחרת), ומנסה לשנות דפוסי חשיבה והתנהגות שגם הם הגורמים להתפרצות המחלה. בהצלחה שלומי

avorly

New member
שיינדלה, ברוכה הבאה בצל פורומינו

העקב הוא למעשה אלמנט האדמה. אם אחבוש לרגע את הכובע הסיני שלי ...... האדמה הסינית כוללת בתוכה את אנרגיות הטחול והקיבה. כהאדמה הסינית אינה מאוזנת, עלול להתעורר חשש לסכרת. אולי לזה התכוון פרופסור קרסו, כיוון שהוא מכיר את הרפואה הסינית.

למעלה