כאבים בעקבים

saguy33

New member
כאבים בעקבים

שלום רב. יש לי כאבים חזקים בעקבים במיוחד ברגל שמאל, עד כדי כך שהתעוררתי לפנות בוקר מכאבים. שאלתי היא כאת האם יש לחיצות שאני יוכל לעשות לעצמי בכדי להקל על הכאב ועל איזה חלק בגוף זה מעיד על מצוקה, הכוונה על איזה חלק זה משפיעה בגוף. תודה גיא.

*g99

New member
בעיקרון עקבים זה איזור הגב התחתון,

אבל צריך לדעת עוד פרטים,רקע בריאותי,לראות את צבע העור,אם יש קילופים מסביב לעקב וכ"ו.לחיצות לא מזיקות אך יכול להיות שצריך ללחוץ במקום אחר ולא בעקב,אם תנדב עוד פרטים אולי אוכל לעזור.

saguy33

New member
פרטים נוספים

רקע בריאותי תקין אין בעיות מיוחדות, צבע עור הגוף שלי חום כפות הרגלים בהרות יחסית לגוף, לא משהו חריג,אין קילופים בכל כף הרגל. בעבר סבלתי בכאבי בגיד הכילס מקווה שזה מספיק פרטים. תודה גיא.

*g99

New member
תשובה,

ניסיתי לחפש כיוון דרך מה שלמדתי אך אני חושבת שצריך לראות את הרגל בכדי "לקבוע" את סיבת הכאב. זה יכול להיות המון דברים ואני לא רוצה לנחש סתם. אולי יש פה מישהו אחר שיוכל לעזור,או פשוט לגשת לאיש מקצוע:רופא/רפלקסולוג. נ.ב כששאלתי לגבי צבע עור,התכוונתי לצבע הרגליים
בהצלחה.

avorly

New member
saguy33 ,

עקבים לא מעידים רק על בעיות בגב תחתון, אלא גם זה יתכן. תן תאור יותר מדוייק של המיקום בבקשה.

saguy33

New member
תאור מדיוק

בתחילת גיד הכילס מדדתי שתי אצבעות כלפי מטה, בדיוק אכן שהאצבע השניה מונחת שזה תאור מאד מדיוק, מקווה שההסבר די מובן. תודה גיא.

למעלה