כאבים במפרק הירך

• פותח הנושא shys
  • פורסם בתאריך

shys

New member
כאבים במפרק הירך

שלום אני סובלת מכאבים במפרק הירך והגבלה בתנועה יש עצה?

avorly

New member
shys, ברוך/ה הבא/ה בצל פורומינו

כדי שנוכל לעזור מעט יותר, אשאל עוד כמה שאלות: 1. כמה זמן כבר נמשך הכאב? 2. האם חום מקל על הכאב? האם קור מקל על הכאב? 3. האם הכאב התחיל כתוצאה ממכה, או תנועה חדה?

shys

New member
איי כואב

הכאב נמשך כבר 3 ימים לא מורגש שינוי בחום או בקור הכאב החל מישיבה על מושב נמוך תודה

avorly

New member
shys ,

3 ימים?! באמת לא נעים..... לפי התאור נראה לי שיתכן שהזזת משהו בגב או במפרק הירך. אפשר בהחלט לעזור, אבל חשוב לפנות למטפל/ת שיודע/ת גם עיסוי, כדי לעסות גם מקומית באזור הכתף. מאחלת לך החלמה מהירה.

0 אור 0

New member
אפשרויות

יש כמה גורמים חשובים שיכולים לשנות את התמונה לחלוטין - הסימפטום שאת מתארת עבור מישהו עם משקל עודף גדול שלא עובק בספורט, שונה לחלוטין מצעיר ספורטיבי וגמיש .. בכל זאת אנסה לזרוק כיוונים: אם מדובר בפגיעה במפרק כתוצאה מתנועה חדה - אזי הכי טוב זה מנוחה וקירור של האיזור אם מדובר בשריר תפוס ש"מושך" אז דוקא חימום עוזר והתחלה של הנעה של האיזור. צריך להקפיד להקשיב לגוף ולנוע בתנועות איטיות , מתונות וארוכות וכך לאט לאט התנועה תשחרר את הגוף והכאב יעבור. אם הכאב לא מתחיל לעבור כדאי מאד לא להסתמך על אינטרנט אלא ללכת לרופא לאבחון (אפשר גם פיזיותרפיסט, כירופרקט או מטפל מנוסה בתנועה או במגע)

shys

New member
0אור0

ההתנשאות שלך אינה נעימה אם היית טורחת לקרוא את כל התכתובת היה לך הרבה פחות דעות מיותרות להביע

0 אור 0

New member
תודה על הפרגון

תתפלא - קראתי ובכל זאת חשבתי שיש לי מה לתרום. אולי לא ידעת אבל המהות של הפורומים האלו היא בנסיון לעזור - כל אחד מוסיף מתוך הידע שלו. נכון שהפורום של רפלקסולוגיה קצת מת ועוד לא גיבש לעצמו אופי משלו - אבל אני מקווה שילך בדרכי אחיו הבוגרים ויגבש קהילה תומכת ומפרגנת. לאנשים כמוך שממהרים רק לקטול כנראה זה לא המקום.

0 אור 0

New member
עכשיו שמתי לב שאתה השואל המקורי

אז בכלל אני מתפלאה עליך. אנשים באים מתוך רצון לעזור לך למצוא מזור לכאביך ואתה פוסל?? אני מקווה שתימצא לך רפואה שלמה.

avorly

New member
0 אור 0 ,

לא מקובל עלי הניסוח: "לאנשים כמוך שממהרים רק לקטול כנראה זה לא המקום"
יש דרכים אחרות להתבטא וחישבי עליהן בעתיד.

0 אור 0

New member
אנא קראי את תגובתו של שיש

לו היית מגיבה על תגובתו המאד מאד מעליבה ומאד מאד שלא במקומה אזי אולי לא הייתי צריכה אני להגיב. כאשר מישהו בא ומנסה לעזור אין זה המקום לבוא ולתת ציונים מעליבים לתגובתו, ומי שעושה זאת ראוי שיענו לו ויעמידו אותו במקומו. אכן היה עדיף שאת כמנהלת הפורום תעשי זאת, ולא אני כצד הנפגע. בודאי תגובתך היתה יכולה להיות עדינה יותר. שתהיה שנה טובה לכולנו.

avorly

New member
קראתי,

ועדיין לא מקובלת עלי ההערה. חשוב לי מאוד שנשמור האחד על כבודו של השני ולא נתפס לקטנות אנשים פונים אלינו לעזרה, ולנו אין סיבה לשפוט אותם.

0 אור 0

New member
נשמור האחד על כבודו של השני

אני מודה שכאשר כתבתי את תגובתי לא ראיתי שהכותב הוא הפונה המקורי, ואם הייתי רואה סביר שהייתי עונה ביתר עדינות או אולי אפילו מוחלת. אבל, קראתי שוב ושוב את ההתכתבות כולה - ושוב ושוב ראיתי נסיון לעזור שנענה בהתנפלות מעליבה ושאינה שומרת על כבודו של הכותב ובודאי לא שלי. לו שיש היה קורא את הערותי המתנשאות והמיותרות יתכן שהיה יכול להיעזר בהן כדי לפתור את בעייתו. צר לי על כך שבמקום אליו באתי מתוך אהבה ורצון לעזור, אני נתקלת ביחס עויין ופוגע. לא ציפיתי לתודה. לא ידעתי אפילו אם יבחר לנסות ולבחון את עצמו בכיוונים שהצעתי ולהיעזר בעצות שנתתי - הבחירה היא שלו, לעשות בגופו ככל שיבחר. כן ציפיתי ליחס של כבוד הדדי: אם עצתי לא נראית לך אתה יכול להתעלם, אתה יכול לנסות להבהיר למה התכוונתי - אבל ההתנפלות האישית וההעלבה אינן הדרך.

*g99

New member
חברים יקרים:

סליחה על ההתערבות.. יום כיפור בדרך אלינו,השנה החדשה כבר פה.. כל אחד יבקש סליחה יפה,תלחצו ידיים ונגמר העניין.. חבל ככה סתם לדיב על אי הבנה קטנה.. זה עושה לא נעים לכם ולנו הקוראים. ובהזדמנות זו,אני מציעה את עצמי למפלגת ה"סולחה",מקווה שתצביעו עבורי

avorly

New member
*g99 - מונית ../images/Emo70.gif את סולחה בלי גרש'

אני מדסקסת עם עצמי מהרגע שקראתי את כל הנאמר למעלה איך להגיע אל עניין יום כיפור וסליחות, והנה באת ופטרת את הבעיה בשניה אחת. אז לפני הכל |תודה רבה|
ולאור- אם פגעתי-
מכל הלב, מקווה שהסליחה תתקבל בהבנה. אני עדיין טריה ולומדת, וכמעט שמחקתי את כל השרשור הזה כדי שהעניין ישכח, אבל זה היה כמו לברוח מהאמת- גם אנימרגישה צורך לבקש סליחה. שמעכשיו תחל לנו כולנו שנה שבה יהיה הכל טוב

*g99

New member
אמן,אמן ואמן על כל הברכות שרשמת ../images/Emo13.gif

0 אור 0

New member
קיבלת את קולי

צודקת מאד - נפגעתי ופגעתי וזה לא מתאים בכלל לרוח הפורום ולרוח הימים האלה. סולחת לכל מי שפגע בכווונה או לא בכוונה מתנצלת בפני מי שפגעתי בו ובפני הקוראים החפים מפשע שנקלעו לבלגן שתהיה שנה נהדרת לכולנו גמר חתימה טובה

למעלה