כאבים במפרקים

יפה13

New member
כאבים במפרקים

אני בת 62 סובלת מזה הרבה זמן מהברכים שחיקת סחוס בחודשים האחרונים כל בוקר אני לא יכולה לזוז כל המפרים כואבים לי הברכיים הכתפים מפרקי הידים לא מסוגלת לקום הבדיקות של לפני שנה הראו התפתחות ללופוס אבל להיה סמפתומים הסמתומים הופיעו רק עכשיו קיבלתי פרידנזון 20 מ"ג ולקחתי במשך שבוע וסיימתי בהדרגה הכאבים החזקים עברו נשארתי עם כאבי כתפים וברכיים בבוקר ולוקח חצי יום עד שהם מתחילות לפעול. אני לוקחת נגד כאבים שגם לא עוזר במיוחד. מה ניתן לעשות לי נראה שאני סובלת מדלקת פרקים (ארטיטיאס) הם יש תרופה לזה לא נראה לי שאפשר לחיות כך. מה עלי לעשות תןדה יפה

כאבים

בהחלט אסור להשלים עם מצב של כאבים -אם אכן אובחן כלופוס, אין להסתפק בטיפול בפרדניזון אלא יש צורך להוסיף תרופה נוספת בשם פלקניל- כמו כן לופוס אינה מחלה שכיחה בגילך- לעיתים זו מחלה שמתפתחת כתוצאה מתרופות- האם את נוטלת תרופות נוספות ? האם את במעקב ראומטולוגי סדיר ?

יפה13

New member
כאבי מפרקים

תודה עדיין לא אובחנה אצלי המחלקה לופוס לדברי הרופא לא נראה לו לדעתו זה ארטיטיס או מהמשפחה ביצעתי בדיקות שקיעת דם לאחר סיום הטיפול בפרינזון ב-8.9.05 היה 46 ועכשיו לאחר חודש ב- 29.9.05 עלה ל- 76 בדיקת dna ds ab התוצאה 71 וזה כבר למעלה משנה ב- 6.10.05 יש לי תור לרמטלוג. בינתיים לאחר שסיימתי עם הפרדינזון עבר חודש והכאבים הרבה יותר פחותים אבל כאבים שלא ניתן לחיות איתם אני התחלתי לפני יומים לקחת ארקוקסיה וזה עוזר לי לתפקד פחות או יותר במשך היום. מה דעתך איזה טיפול צריך יפה

למעלה