כאבים בכתף

ueran22

New member
כאבים בכתף

אני כבר חצי שנה לוקח דיפרקסאן ולאחרונה משהו כמו חודש וחצי שאני סובל מכאבים בכתף ימין. אני לא מתעמל ,אני עובד עבודה פיזית לא קשה וגם יושן מספיק. אני חושד שמה שגורם לכאבים זה דיפרקסאן. למרות שהפסיכיאטר שלי אמר לי שזה לא גורם לזה אני חושב שזה גורם לזה באופן עקיף. אחת מתופעות הלוואי של הכדור הוא כשאני יושן יותר משש שעות אז אני מתחיל להזיע ולהתחמם במיטה עד שאני מתעורר ואחרי כמה זמן גם הכאב התחיל. בהתחלה בקטן ועד שעכשיו קשה לעשות תנועות מסוימות. אז הלכתי לרופא (אורטופד)שאמר לי שככל הנראה יש לי דלקת , שלח אותי לצילום וחזרתי אליו. אמר לי שהכל נראה לו בסדר בצילום. ונתן לי אנטיביוטיקה בשם אפטון - 2 כדורים לעשרה ימים. עכשיו אני מכיר את הגוף שלי, הרי משהו בשינה שלי לא בסדר עם הזיעה וגלי החום אז לפי דעתי זה חייב להיות זה כי מה גם כשאני הולך לישון אז הכאב מחמיר . למה זה ? הדבר האחרון הוא שדיפרקסאן הוא כדור משמין ואני בגובה של 1.78 מטר ושוקל 66 קילו. אני יודע שזה נמוך אבל הכדור באמת מונע ממני להיות במשקל שהייתי רוצה . הרופא חושב שבגלל שאני רזה אז השרירים חלשים ולא מחזיקים את הגוף אבל מה שכן שאני לא נראה כמו ניצול שואה שלא אוכל. אני נראה בסדר סה"כ. האם זה יכול להיות?

למעלה