כאבים בכף הרגל

joydivit

New member
כאבים בכף הרגל

כבר מס' שנים אני סובל מכאבים בחלק העליון של כף רגל ימין שמשליכים גם לחלקים עליונים יותר של הרגל. בזמנו אורתופד , ששלח אותי לצילום רנטגן שלא הראה דבר, אמר שדביר שמדובר בדלקת עצבית, שזה לכל החיים ואין מה לעשות, ונתן לי מדרסים. המדרסים אכן עזרו אך עם נעליים מסוימות ואם אני לא הולך עם מדרסים הכאב חוזר. שאלתי היא האם מישהו פה סובל מבעיה דומה? מה לעשות? האם יש פתרון ? האם להחליף מדרסים אחרי שנתיים? האם יש טיפול? אולי רפואה משלימה (דיקור)?

כאבים

שלום, קשה לומר מהי הבעיה ללא בדיקה גופנית. ייתכן שיש מקום לבצע בדיקה הנקראת מיפוי עצמות כדי לקדם את האבחנה. בברכה,

joydivit

New member
תגובה לדר' גולדשטיין ושאלה

האורתופד שהלכתי אליו בזמנו אמר לי , אחרי שעשיתי צילום רנטגן שלא העלה דבר, שגם אם אעשה מיפוי עצמות רוב הסיכויים שהאבחנה שלו שמדובר בדלקת עצבית תאושש, ושבכל מקרה גם אם אבחנה זו תאושש אין מה לעשות- זה כאב לכל החיים. מרכז הכאב הוא בחיבור שבין כף הרגל בחלקה העליון הימני לבין הרגל עם השלכה כלפי מעלה (אינני מומחה ואף רחוק מזה למבנה הרגל לכן סליחה על התאור הלא רפואי). השאלה היא , לאור מה שאמר, האם יש טעם במיפוי עצמות ומעבר לזה-האם אכן מלבד מדרסים אין טיפול לבעיה ברפואה הקונבנציונאלית? שאלה נוספת: יש לי את אותם מדרסים כבר שנתיים-האם עלי להחליפם? באיזו תדירות?

למעלה