כאבים בכף הרגל

• פותח הנושא D2T2S
  • פורסם בתאריך

D2T2S

New member
כאבים בכף הרגל

שלום, כרגע אני לומדת לפסיכומטרי ולכן יוצא לי בתקופה האחרונה לשבת הרבה מול שולחן הכתיבה. הרבה פעמים קורה שאחרי שאני כמה בבוקר ויוצאת מהמיטה או עושה הפסקה מהלימודים כואבות לי מאד כפות הרגליים. בנוסף, זה מלווה בעיקצוצים (אבל הכף רגל לא נרדמת). זה משהו שחוזר על עצמו הרבה מעבר למקרה חד פעמי. מה זה? תודה מראש, דנה

ישיבה ממושכת

דנה שלום, ישיבה ממושכת בתנוחה קבועה יכולה ליצור לחץ על עצבים, הפרעה בזרימת הדם וניקוזו, לחץ על מפרקים ועוד רעות חולות. עצתי לך - שני תנוחות ישיבה, שני את גובה הכיסא אחת לפרק זמן שתקבעי, הרימי את הרגליים על כרית או הדום. כמו כן, מומל, לקחת 10 דקות הפסקה על כל 50 דקות לימוד (שעה אקדמית). במהלך ההפסקה קומי מהכיסא, צאי להסתובב בבית, עשי מתיחות. מקווה שעזרתי, בהצלחה במבחן, בברכה,

D2T2S

New member
שאלה קטנה נוספת...

דבר ראשון, תודה. באמת תארתי לעצמי שזה מה שקורה. דבר שני, אני עדיין לא מבינה למה אני חשה את הכאבים האלה כאשר אני קמה בבוקר. בעבר זה לא היה קורה לי ואני לא חושבת ששיניתי תנוחת שינה או משהו כזה.

כאבי בוקר בכף הרגל

תשובה נוספת.. אני מניח שאת מתייחסת לכאבים בכף הרגל. קשה להתייחס ללא בדיקה מכוונת. במידה והמצב נמשך ומטריד אותך, גשי להבדק אצל אורטופד בקופ"ח. בברכה,

למעלה