כאבים ביחסי מין

אנהל

New member
כאבים ביחסי מין

המון זמן נמנעתי מלשאול אחרים, ואני אפילו לא יודעת למה אני חושבת שאני צריכה לתת הסברים לפני שאני שואלת אז זה פחות או יותר הסיפור שלי: אני בת 20 ויש לי חבר כמעט שנה. אנחנו אוהבים אחד את השני, מקבלים אחד את השני, מעריכים אחד את השני וכו'... הפעם הראשונה ששכבנו הייתה אחריי יומיים מתחילת הקשר שלנו- למרות שהיינו ידידים פחות או יותר במשך שנתיים. זאת הייתה הפעם הראשונה שלי והוא לא היה ממש רגיש והוא ניסה להחדיר את איבר מינו מהר מידי, צרחתי מכאבים, כמובן שהבהלתי אותו, הבהלתי את עצמי. רצתי לשירותים וירד לי דם- הבנתי שזה היה בגלל קרום הביתולים שנקרע, מזה דווקא לא נבהלתי - ידעתי שזה עומד לקרות. רעדתי ובכיתי ולא הסכמתי שנמשיך. אחרי שבוע ניסינו עוד פעם, הפעם ברגוע יותר ועוד פעם עוד לפני שאפילו הייתה חדירה כאב לי נורא וברחתי לשירותים. בשירותים הרבצתי לעצמי ושרטתי את עצמי. בן זוגי נבהל מאוד והציע שנמשיך ביחסים ללא יחסי מין- לפחות לבינתיים, אך אני התנגדתי, לא הסכמתי שבגלל כאב אני לא אעשה משהו. לאט לאט מצאנו את הדרך לקיים יחסי מין שהיו פחות כואבים - חדירה איטית בתנוחה העתיקה שהוא שוכב עליי. המשיך לכאוב לי אבל ניסיתי להבליג. אחרי שהוא היה גומר- אין בכלל על מה לדבר שאני אגמור- הייתי בורחת לשירותים ושעות אחר כך עוד כאב לי. לפני כמה חודשים קימנו יחסי מין בתחיפות גבוה יותר כי גרנו יחדיו. הכאבים פחתו ואפילו התחלתי להנות- אך עדיין לא הגעתי לאורגזמה- ואז יום אחד בבוקר קמתי עם כאבים חזקים בנרתיק, התיעצתי עם אימי והיא אמרה שאולי יש לי דלקת, טיפלתי בדלקת ואחר כך במשך חודש היו לי קשיים ביחסי מין כי כאב לי נורא. כיום כואב לי בחדירה נורא, נחמד לי כשאיבר מינו של בן זוגי כבר בפנים, וכואב לי כמה דקות אחרי שהוא מוציא את איבר המין. מה אפשר לעשות אם הכאבים האלו... וחוץ מזה בגלל הכאבים אני בכלל לא נהנת מהסקס ואפילו מנסה למנוע אותו ועל ליזום אין בכלל על מה לדבר... אני מפנה את השאלה לכמה פורומים בנושא בשביל לשמוע כמה שיותר עצות... תודה מראש על הסבלנות אנהל...

yaniv LA

New member
משתתף בצערך וכואב את כאבך...

משפט חזק לא... אין לי מה לומר לך רק דבר אחד.. "אנהל"..? זה השם שלך?

מנסה להבין את מה שכתבת..

" הרבצתי לעצמי ושרטתי את עצמי "
למה?
בלי קשר לשאלתך, זו התנהגות מאוד חריגה. סביר להניח שהכל קשור יחד לפחד שמשתק אותך וגורם לך להסגר. מנסה לכתוב את הדברים בהסתייגות מסויימת, אך אני מציעה לך לגשת לטיפול. על קצה המזלג - הפחד מהכאב או הבריחה מיחסים אינטימים גורמים לך להסגר ולהרתע ולכווץ את הנרתיק בכוח ולמנוע כניסה לשם. לכן זה כואב. אם תשתחררי במחשבה, גם הנרתיק שלך ישתחרר ולא יכאב לך. אפשר למצוא מידע רב ברשת על זה. קוראים לתופעה וגיניסמוס. מציעה לך להתייעץ עם איש מקצוע, כי עושה רושם שעברת טראומה כלשהי. בהצלחה.

מה זה "טיפלתי בדלקת"?

אצל גניקולוג היית? קודם כל סורי לגניקולוג אם עוד לא היית אצל אחד כזה, שיבדוק שהכל בריא ותקין, ואין פציעות. ואם כן...אז תמשיכי האלה בבירור הרפואי ע"פ עצתו (וגינסמוס וכו').. שיהיה המון בריאות ובהצלחה! רק מלקרוא את זה כאב לי! זה לא מגיע לכם! טפלו בהקדם!!!

למעלה