כאבים ביד שמאל

marcoparker

New member
כאבים ביד שמאל

שלום רב, יש לי חבר החי בחו"ל ומעוניין לבוא לטיפול בארץ. אני מצרף קובץ EXCEL המסביר את הבעייה עם הצלומים. אודה על תשובה. מרקו

marcoparker

New member
השאלה היא

שלום דוקטור, כפי שרואים בקובץ שצרפתי יש כאבים בנקודה של חיבור הבוהן ליד כשעושה פעולות קלות של סגירת כפתור או פתיחת דלת או כשמכופף את האצבעות. הדברים מופיעים בקובץ שצרפתי,בגליון הראשון של הקובץ. לצערי עקב טעות בשמירה אינך רואה גליון זה מיד כשפותחים את הקובץ אבל בגלגול קל שמאלה ניתן לראות את השאלה המנוסחת באנגלית על ידי החולה עצמו. יש להגיע לגליון הראשון שבתוך הקובץ. בחול נתנו שתי אלטרנטיבות של ניתוח ובשתיהן המצב לא יחזור לקדמותו אחת האפשרויות היא קיבוע של הבוהן בשמוש בחומר מתכתי והאפשרות השניה הזזת חלק מסוים ביד וחבור הבוהן לנקודה אחרת. אינני מבין לעומק מה הטיפול שהוצע אך הבנתי כי כתוצאה מהניתוח תהיה מוגבלות בקטע הזה של היד. ברצונו של החולה לעשות הכל כדי שהיד תחזור לתפקד כרגיל מה האופציות שניתן לעשות בארץ האם המצב יחזור לעצמו כרגיל תודה על תשובתך בהקדם מרקו

marcoparker

New member
תוספת קובץ

לדוקטור שלום רב, צרפתי קובץ נוסף עם פרוט הבעייה. תודה, מרקו

marcoparker

New member
המשך תגובתי

דוקטור שלום, בהמשך לתגובתי מאתמול,ראיתי שהקובץ הראשון ששלחתי אליך אכן נפתח בסדר ישר לגליון בו מוגדרת הבעייה באנגלית. בנוסף נא לראות הודעה שניה ששלחתי באותו יום של ההודעה הראשונה אשר בה מצורף קובץ שני ובתוכו פרוט מדוייק של הכאבים ומצבים באנגלית. בסך הכל קיימים 2 קבצים ששלחתי ביום הראשון של שאלתי ובהם יש מידע מפורט על הבעייה. השאלה היא מה הטיפול המוצע ואם חייבים ניתוח אז האם יש סכוי לצאת ממנו ללא כל נכות. מדובר על שגריר מדינה זרה ששרת בארץ תקופה ארוכה ומודע לרמת הרפואה בארץ. במידה ויהיה לו סכוי לעשות כאן נתוח מוצלח אדאג שיבוא לכאן ויעשה נתוח בכסף מלא ולשם כך אני צריך נמוקים לשכנע אותו שמה שיקבל כאן עדיף מניתוח שממליצים לו בחול עם נכות בסוף. כעת הוא נמצא כבר בשלב שלאחר כל הבדיקות עם המלצת נתוח וברגע אחרון אני רוצה לעזור לו להציל את היד אם אפשר. אודה על תושבתך מלאה ככל האפשר. מרקו

למעלה