כאבים ביד שמאל

ורד 75

New member
כאבים ביד שמאל

אשמח מאוד אם תוכל לעזור לי יש לי כאבים ביד שמאל (בכף יד) דבר המפריע לי מאוד לכתוב לנהוג וכד' כבר מספר חודשים פניתי לאורטופד ששלח אותי לרנגטן (ללא ממצאים) ונתן לי סד למספר שבועות וכדורים ללא הטבה ולכן החליט שתגובתי מוגזמת ולא יוכל לעזור לי. פניתי לרופא משפחה ששלח אותי לבדיקות דם (תקינות) ומיפוי עצמות באיכילוב והממצאים אמרו מיפוי המאוחר הודגמה קליטה פתגולית בעצם קרפלית,ככל הראה בטרפיזאום,לקליטה זו אבחנה מבדלת הכוללות AVN במקום ראשון בהעדר טראומה לאחרונה.לקורלציה עם הדמייה אנטומית. רופא המשפחה שלך אותי לסי טי וכן אמר שאני חייבת ללכת לרופא אורטופד מומחה והמליץ לי על ד"ר דקל. אודה לך מאוד אם תענה לי על השאלות הבאות מה הטיפול המומלץ במקרים אלה? האם אתה ממליץ על בדיקות נוספות (אני קראתי בפורום שלך מה זה AVN אבל אני מבינה שזה בברכיים) אני לא מעוניינת המלצה על פרופסור דקל אבל האם הוא מתמחה בתחום כי הבנתי שהוא במפרקים אז האם הוא גם יכול לעזור בבעיות של כאבי יד שמאל? שוב המון תודה על העזרה

AVN

זה מצב בו יש הפרעה באספקת דם לעצם ועקב כך העצם ניזוקה. ל- AVN למעשה אין טיפול ומטפלים בסימפטומים ובהשלכות של הבעיה אם נותרות. צריך להתייעץ עם מומחה לכף יד, יש יועצים בכל קופ"ח, צריך להתקשר למוקד ולבקש.

למעלה