כאבים בחדירה

Incorporated

New member
כאבים בחדירה

שלום, בכל פעם שחבר שלי חודר אלי אני מרגישה כאב בפתח הנרתיק. לפעמים רק כשהוא מכניס אצבע. זה תמיד היה ככה (שנתיים, כבר). הגיניקולוג אומר שאין פטריה או משהו אחר. השתמשהו גם בחומרי סיכה, כך שגם זה לא העניין. וגם איבר המין של החבר לא גדול מדי. אני יודעת שאי אפשר לבדוק אותי דרך המחשב - אבל אולי מישהי חוותה דבר דומה ויש לה עצה ? תודה מראש.

אילתית27

New member
שאלה שהייתי רוצה תגובה

אני עדיין רווקה ויוצא לי לצאת הרבה לדייטים . בחלק מהדייטים מגיעים לחלק של המין וכשהבן זוג מנסה להיכנס יש לי כאבים חזקים דבר שלא נעים ואף גורם להפסק האקט כי הכאב בלתי נסבל .בזמן אוננות כשאני לבד אין בעיה. ממה נובע? אולי לחץ למישהו חדש?

שגיתא

New member
יכול להיות מס' דברים ../images/Emo98.gif../images/Emo54.gif

כל הדברים יכולים להיות גם במקביל או בנפרד לא חושבת שזה לחץ למישהו חדש כמו לחץ ממישהו חדש יכול להיות שאת לא מספיק מגורה, ו/או הבחור מתוך החרמנות שלו לא ממש שם לב לנעשה איתך ולא מכיר את גופך והצרכים שלך וחודר אלי מוקדם מידי, בצורה בוטה מידי, ייתכן ואם אחד או יותר עברת חוויה יותר כואבת ואז יש לך זכרון נרתיקי לא טוב ואז הנרתיק שלך מגיב ביובש התכווצות לא רצונית וייתכן שיש לך זיהום או דלקת שכדאי לבדוק ולשלול אני יקירה לא בנוייה לסטוצים ופרטנרים לא ברורים, מרווקה אחת לשנייה לדעתי כל רווקה פנוייה צריכה למצוא לה יזיז טוב וקבוע עם כל הריגוש של סקס עם אדם חדש אף אחד לא מבטיח לך עינוג והנאה כמו סקס עם פרטנר יותר קבוע
, בנוסף כמובן לאהבה ועינוג עצמי
, זה לא מונע ממך לצאת לדייטים לחפש את המיועד,
מה שכן שמוריד את הסיכוי להכנס עם בחור/ה לא רואיים ולא כדאיים, שגיתא

אילתית27

New member
תודה על התגובה

האמת כשאני חושבת על זה היה מצב ששכבתי עם ידיד וזה לא היה כזה רע כמו עם מישהו חדש שאולי מפחדת מחס וחלילה מחלות שיכולות להדבק אליך וכו'

adigo1

New member
רוצה להגיב

היי.. האמת שאני אורחת מפורום אחר, התעניינתי ורציתי להגיב. בעבר הייתי עם בן זוג שנים רבות ומעטות הפעמים שהצלחנו לקיים יחסי מין ללא כאב בנרתיק. היום אני עם בן זוג למעלה מארבע שנים וטפו טפו אין לנו שום בעיות כאלו. היום אני יודעת לומר שבזמנו לא הרגשתי מספיק נינוחה, לא הייתי מוכנה לאקט עצמו ולא הרגשתי מספיק בטוחה. היום אני יודעת (!) שלא יכאב לי בעבר ידעתי וציפיתי (!) לכאב אחרי שכביכול התרגלתי לבואו. בן הזוג שלך צריך להיות הכי מתחשב ומבין בעולם ולתת לך את התחושה הבטוחה ביותר וגם את התחושה שאם לא מצליח אז לא נורא, לא קרה כלום ולא שזה מתסכל אותו. זו דעתי מחוויה אישית שלי בנושא שיהיה בהצלחה

היי לך ../images/Emo13.gif

אני לא יודעת אם זה המצב שלך, אבל האם שמעת על התופעות האלה? אם זה מתאים למה שקורה אצלך, כדאי להיבדק אצל מומחה ולראות אם זה אכן המצב ואז לראות מה עושים הלאה...

למעלה