כאבים בחדירה...

טליההה21

New member
כאבים בחדירה...

היי לכולם, תמיד אני שומעת כמה שבנות נהנות מסקס ואיך שזה דבר כיפי, ואני ממש לא מבינה מה כל הרעש. כל פעם שאני שוכבת עם חבר שלי (כבר שנה) אז זה ממש סיוט ואני סובלת מכאבים או מהרגשה של חוסר נעימות מבפנים, כאילו יש לחץ על השלפוחית שלי. אני תמיד רטובה בזמן החדירה, ככה שזה כנראה לא הבעיה. אין לי בעיה עם דברים אחרים, אבל רק בחדירה אני סובלת והייתי מעדיפה לחיות בלי זה. אז מעניין אותי לדעת אם זה משהו שכולן מרגישות ורק אומרות שזה כיף כי לא נעים להודות, או שזה משהו אצלי. אני אשמח לדעת אם יש עוד בנות שעברו אותו דבר ועשו משהו כדי לפתור את הבעיה או אם יש רעיונות איך אפשר לשנות את זה. תודה מראש..

Zoharrr

New member
מותק זה משהו אצלך...

לי כואב לפעמים,אבל זה ממש לא כאבים כמו שאת מתארת...לפי דעתי הלא מקצועית כואב לי כי הפרטנר שלי "גדול מידי" בשבילי. אבל זה גם,רק אחרי שעושים סקס כמה פעמים... תפני לרופא...

טיפול הומאופתי לכאבי חדירה

תוכלי לפנות להומאופת בקופת החולים שלך ואו להומאופת מוסמכך מטעם האגודה ההומאופתית הקלאסית לקבלת טיפול שיפסיק לך את הכאבים, ותוכלי לחוות מה שכולן חוות. הכאבים הם תוצאה של מצב רוחני מסויים בו ההומאופתיה מטפלת. בברכה אדית דניאל הומאופתית קלאסית בכירה RCHom

שגיתא

New member
אהלן טליה ../images/Emo140.gif ../images/Emo54.gif

אני במקומך הייתי ניגשת לרופא נשים לשלול בעייה רפואית
אולי במקרה יש לך דלקת והחיכוך לעיתים יכול להכאיב, שיטה לבדוק האם זה פיזי, או מנטלי זה לבד או עם הפרטנר לשים לב האם בהחדרה של אצבע או שתיים
האם גם כואב אם כואב מאצבע אחת יכול להעיד על בעייה רפואית, במידה וזו לא בעיה רפואית
כדאי לגשת לייעוץ אפילו מס' קטן של פגישות כדי לרדת לשורש הבעיה שגורמת לך מנטלית להרגיש כאב למרות שהגוף מוכן פיזית, בד"כ המח שלנו משפיע מאד חזק אפילו שזה בתת מודע ולא משהו מכוון שאת מודעת לו דבר נוסף האם בכל תנוחה כואב לך, כמו שיש תנוחות שיותר מענגות יכול להיות שבמקרה שלך הזוית של החדירה נוגעת בנרתיק בנקודה רגישה וכואבת
, בד"כ כשאת למעלה הרבה יותר קל לנתב את זוית החדירה את עומקה ואפילו עוצמתה, מקווה שתמצאי תשובה במהרה, ותהני גם מהחדירה באקט המיני קשה להמשיך לאורך זמן דבר שכואב הגוף מתנגד לזה, נ.ב. האם אתם משתמשים בקונדום ?
אם כן ייתכן ואת רגישה לגומי שלו גם אופציה שכדאי לבדוק אם לא מצאת פתרון קודם לכן, בהצלחה
שגיתא

קודם כל את לא לבד!!!

אם תדפדפי בחודשים קודמים פה בפורים תגלי שאת ממש לא לבד... קודם כל כפי שכבר נאמר עדיף לשלול בעיה רפואית. האם הפרטנר שלך הוא עם ניסיון זה גם מאד חשוב כי אם לא יש לפניכם קצת עבודה... לפי דבריך את שוללת רטיבות אבל הייתי דווקא בודקת את העניין יכול להיות שאת לא רטובה מספיק בכדי לחדור... בשלב ראשון הייתי ממליצה לך לשים חומר סיכה ולמשוך יותר את המשחק המקדים.

למעלה