כאבים בהנקה

• פותח הנושא Dsdp
  • פורסם בתאריך

Dsdp

New member
כאבים בהנקה

היי, הבן שלי בן חודש ועדיין כואב לי כשהוא יונק והפיטמות נורא רגישות בקיצור עדיין לא נהנת מההנקה. מישהי יודעת למה זה קורה, ממה? ומה אפשר לעשות. תודה על תשובה וחג שמח לכולכן.

1טלטלים

New member
כאבים בהנקה

היי ומזל טוב, בהחלט הנקה בהתחלה יכולה להיות מאוד מאתגרת לא רק מבחינה פיזית אלא גם נפשית,תגובה של פטמות למגע ,כאב...רגישות כזו יכולה להימשך כמה ימים,אם הנקה כרוכה בכאב,בפטמות רגישות יתר על המידה ושאר מכאובים ,סביר להניח שמדובר אולי בתפיסה או הצמדות לקויה של תינוק אל השד,קשה מאוד לראות בדרך הוירטואלית ...מומלץ מאוד לפנות ליועצת הנקה מוסמכת על מנת שתראה אותכם יונקים ומניקים והיא תוכל לעלות על הבעיה .לבינתיים מצרפת לך כמה תמנונת עם תפיסה תקינה של תינוק על השד,הקפידי על כך שלפני התחברות עלייך לחכות שתינוק יפתח פה גדול ורק אז להצמידו לשד,הקפידי שחלק גדול מן ההילה התחתונה יכוסה ע"י פיו ולא רק קצה הפטמה. וכמובן,מצרפת לך רשימה של יועצות הנקה מוסמכות (חושב שתהיה כזאת!). תעדכני מה קורה אתכם ואם את צריכה לעזרה נוספת, בהצלחה רבה , אמא של טל

Dsdp

New member
כאבים בהנקה

קודם כל תודה על התשובה... הייתי בטיפת חלב ושם האחות הסתכלה איך אני מניקה ואיך הוא תופס והיא אמרה שזה כמו שצריך, קראתי לא מזמן את הסימנים לפטריה ויש כמה מהם אבל שוב היא הסתכלה ואמרה שלא נראה לי. למי צריך לפנות בכדי לבדוק אם ישנה פטריה בפיטמה? אני ממשיכה להניק אותו כרגיל אבל זה די כואב, לפעמים רק בתחילת ההנקה ולפעמים גם אחרי שהוא סיים לאכול. בתקוה שנגלה מה מקור הכאב ושהוא יפסק אני מאמינה שיהיה הרבה יותר כיף ונעים החיבור וההנקה שלנו. שוב תודה וחג שמח!

1טלטלים

New member
המשך ...כאבים בהנקה

היי, תראי לאחיות בטיפת חלב יש הרבה ידע בתחומים אחרים ,אך לעתים ידע בתחום הנקה לוקה בחסר,לא פעם נתקלתי באמא אשר הייתה בטוחה תינוק שלה יונק כמו שצריך ותפיסתו מצויינת ,אך בעיה איננה נפתרת ...כאבים ממשיכים,הנקה כואבת ...לכן,מומלץ מאוד לפנות ליועצת הנקה מוסמכת אשר באמת תוכל לראות מה לא בסדר בהנקה ומה ניתן לשפר.היא גם תוכל לראות אם מדובר בפטריה או בתפיסה לא תקינה,לשפר אותה או לתקן אותה ,אגב לגבי פטריה ניתן לגשת לרופא עור,רופא נשים אפילו לרופא משפחה או ילדים. אצרף לך תמונה לאיך שפטריה יכולה להראות ,אך שוב קשה לראות מה לא בסדר בדרך וירטואלית...צירפתי לך רשימה די מכובדת של יועצות הנקה מוסמכות ברחבי הארץ,היכן את גרה? אשמח לתגובה על מנת שנוכל להתקדם ולעזור לך, אמא של טל

1טלטלים

New member
אופסס...פספסץי קישור לתמונה

עכשיו מצורף. לחצי כאן אמא של טל שוב מומלץ בחום לגשת ליועצת הנקה מוסמכת כדי לעלות על הבעיה ולפתור . (כך תוכלי להמשיך להניק ולהתחיל להנות מזה...כי זה באמת כייף!)

Dsdp

New member
כאבים בהנקה

אני גרה ביבנה. לפי התמונות שצרפת, הסימן היחיד שישנו זה- קצת לשון לבנה של בני, שוב בטיפת חלב אמרו לי לנקות אותה בעדינות ואם זה לא יורד אז אולי זה סימן. לגבי התפיסה שלו - נראה לי שהוא תופס טוב - הוא פותח את כל הפה לפני שאני נותנת לו את הפיטמה והוא תופס כמעט את כל העטרה. תודה על עזרתך...

1טלטלים

New member
פטריה?

לשם שינוי ט"ח צדקו ,תנסי באמת לנקות אותו בעדינות ותראי אם הוא יורד ... שוב ממליצה לגשת ליועצת הנקה מוסמכת או לרופא עור,משפחה,נשים,ילדים...אההה...נזכרתי ,יש את ד"ר מירה ליבוביץ' היא רופאת משפחה וגם יועצת הנקה (שילוב מנצח) במקרה של פטריה היא תוכל לתת לך משחה טיפולית ,יש לה קליניקה במושב אודים///נתניה 09-8858256 ושוב מצרפת לך רשימה של יועצות הנקה מוסמכות . תעדכני, אמא של טל

למעלה