כאבים בברך

ariem6

New member
כאבים בברך

אני סובל מכאבים בברך כבר שישה שבועות, כנראה תוצאה של רכיבה מאומצת מדי ו/או שילדה גדולה מידי. עשיתי מיפוי עצמות ואובחן אצלי "טנדיניטיס" ( או בשם המלא "אינפרא פטלר טנדיניטיס"). מישהו יכול לאמר לי מה זה? ואיך אני נפטר מהדבר הזה? תודה

מדובר בדלקת בגיד

השאלה ממה נגרם הכאב? יכולות להיות המון סיבות: גובה אוכף, מיקום אוכף (קדימה/אחורה) מיקום קליט בנעל, צורת דיווש, דווקא לבעיות ברכיים אין כ"כ קשר למידת האופניים, מכיוון שמיקום האגן יחסית לציר המרכזי יהיה כמעט זהה בכל מידה.

xprt

New member
לכל מומחי\פרופסורי הפורום

אל תתחילו לתת לאנשים כל מני הצעות מגונות ובטח שלא דיאגנוסטיקות ... שמעתי על בן אדם שבאיזה פורום המליצו לו לקחת וולטרן והוא בכלל אלרגי לרכיב מסויים וכמעט ונגרם נזק נוסף על הבעייה!!!!!!!!!!! תפסיקו לשחק את אלוהים\רופא זה לא משחק, כואב לכם תלכו לרופא.תבצעו בדיקות ותקבלו טיפול... לא מקצועי ואפילו רשלני משהו לתת לבן אדם תגובות בנוגע לטיפול... אפשר להמליץ על רופא,פיזיוטרפיסט וכל השאר זה XXXX קופץ בראש. אני מסכים עם הגישה של לטפל בגורם אבל לאחר אבחנה. יום טוב וברייייייאאאאאאאאאאאאאא, בני.

מיכאל34

New member
בני - הוא ביקש עיצה והסגנון שלך

לא מחמיא לך ולאחרים בפורום

פירט

New member
בני צודק!!!!

רק אורטופד יכול לאבחן ולטפל בהתאם, שאף אחד לא ינסה להיות "מבין" בקטע הזה! כי אין מקרה אחד דומה למשנהוא ויש רגישויות ויש ויש ויש....

xprt

New member
כנס

אבל זה לא פעם ראשונה שאני קורא פה דברים כאלה... וכאחד שהיה פצוע אני יכול להגיד לך בוודאות שאנשים פצועים לחוצים ויכולים לקבל את ההמלצות הרפואיות כחוק ברזל. אני מסכים עם הגישה של מיקי בנוגע להבנת שורש הבעייה וטיפולה כך שהעניין לא יחזור אבל "דלקת בגיד" זה לא לעניין... יש פה מספיק נותני עיצות רפואיות ולא צריך כאלו ובטח שלא ממנהלי הפורום ! אפשר להמליץ על בדיקות,רופאים ולהחליף חוויות אבל לא לאבחן ולתת טיפול(כדורים משחות) בני.

בני

טנדיניאיטיס= דלקת בגיד טנדון= גיד וזה כבר אובחן לפי מה שכתב השואל לא נכתבה כאן שום עיצה לטיפול, למרות שיש כזאת.. ורק לשם הידע הכללי איני רופא אבל בתור בוגר מגמה לספורט טיפולי/טיפוח יציבה בווינגייט ובוגר קורס "ספורטראפיסט" של מכון ווינגייט ונסיון בעבודה בשיקום פגיעות ספורט אין לי שום בעייה מקצועית עם מה שכתבתי.

xprt

New member
אז ככה

לא אישי נגדך אבל לאחרונה ראיתי מס רב של ממליצי תרופות למינהם.(שגורמים נזק יותר מתועלת) ולגבי ההגדרה שלך אז ליתר דיוק:דלקת במעטפת הגיד ולא בגיד. בני.

nintense

New member
דלקת בברך

היה לי גם, מיד אחרי "רוכב ישראל" סבלתי מזה 3 חודשים, ללא תרופות, וללא רכיבות, עשיתי שיקום עצמי - בעיקר טיפוס מדרגות והליכות עם גרב אלסטית וחזרתי לרכב בהדרגה. ***אין בכך המלצה, אלא רק שיתוף ידע****

Tweenies

New member
../images/Emo183.gifמה שצריך להדאיג אותך

זה מדוע אתה לא שואל את הרופא שבדק אותך.

למעלה