כאבים בברך

zero500

New member
כאבים בברך

שלום, הגעתי במקרה לפורום שלכם והוא מאד נחמד, רציתי לשאול אולי מישהו יכול לעזור. לאימי (בת 70+) יש כאב בברך כבר שישה חודשים , יש לה קושי בהליכה (בעיית סחוס) בנתיים לא המליצו על ניתוח, האורטופד המליץ על זריקת קורטיזון ואני לא בעד, קיבלה תרגילי התעמלות,כדורים, פזיוטרפיה - תור לעוד חודשיים וכו' וכו'. אם יש למישהו רעיון אשמח לשמוע, היא מאד סובלת. (נסתה כרוב, אך לא עזר). הרבה תודה.

היי זירו 500

האם אמא סובלת גם ממים בברך? האם היא סובלת בין השאר גם מדלקת מפרקים? בכל מקרה, אני מאד ממליצה על דיקור סיני זה מאדדדדדד עוזר במקרים כאלה.

zero500

New member
לאשה של וניל

תודה על ההתייחסות, אין לה מים בברך ולא דלקת מפרקים. נבדוק את האפשרות של דיקור סיני. תודה.

lee E

New member
אומגה 3...

עוזר לכאבים שנובעים מסחוסים שחוקים..אבל בלי אומגה 6. שווה לנסות. עזר מאוד לאיש שלי שהחל לסבול מכאבי גב.

zero500

New member
לLeeE

תודה על הרעיון, אך מה זאת אומרת בלי אומגה 6 כי אומגה 3 הוא בפני עצמו. זה מה שבולעים לזכרון נכון? אשמח לתשובה. תודה.

lee E

New member
אני לא זוכרת את הסיבה

להמלצה של אי לקיחת אומגה 6. אבל כאן, אני גרה בארה"ב, ממליצים בחם על לקיחת אומגה 3 לבעיות כמו זיכרון וכאבי גב שנובעים מסחוסים שחוקים. אני פשוט זוכרת שבארץ זה מגיע שילוב של אומגה 3+6..מה שממליצים כאן, לא לעשות.

zero500

New member
ל leeE

דווקא במקרה יש לי אומגה 3 בלבד, תודה על הידע.

מוש70

New member
אומגה

תשימי לב שאנשים בגיל הזה לוקחים כל מיני תרופות ואומגה לא תמיד מותרת להם לדוגמא אם הם לוקחים קומדין לפעמים אסור לקחת אומגה כך שלפני שהיא לוקחת משהו היא צריכה להתייעץ עם רופא!!!

zero500

New member
למוש 70

תודה על הערה והארה, היא לוקחת תרופות להורדת לחץ דם , לשומנים בדם ואולי עוד... ,אך הבנתי שזה לא יכול להזיק כי זה בסך הכל שמן של דגים, למה לוקחים את הקומדין לאיזו מטרה? (בכל מקרה התחילה 1 ליום ותתייעץ השבוע עם הרופא משפחה) תודה ושבת שלום

מוש70

New member
קומדין

היא תרופה לדילול הדם על מנת למנוע קרישי דם, גם לאספירין יש לעיתים אפקט דומה, לעיתים השילוב של הקומדין והאומגה יוצר אפקט על הקרישה, בכלל כל המרכיבים הטיבעיים שנלקחים על ידי אנשים שלוקחים תרופות על בסיס קבוע / כרוניות או אפילו אנטיביוטיקה לזמן ממושך צריכים להתייעץ עם רופא על השילוב, יש נטייה לראות בכל תוספי המזון למיניהם כלא תרופה - ולכן לא מזיק ורק מועיל - וזה לא נכון!!!! שוכחים כי הטבע הוא יצרן הרעלים הכי גדול ולכן אסור לקחת תוסף תזונה או רכיב טיבעי כזה או אחר לאורך תקופה ממושכת ללא התייעצות עם רופא במיוחד למי שלוקח תרופות או סובל ממחלה או מצב מסויים גם אם לא מטופל על ידי תרופות אלא מצריך מעקב

zero500

New member
למוש70

חן חן על האנפורמציה המהירה, במקרה אימי הפסיקה לזמן מסויים עם האספרין (בעצם קרטיה) אבל נתייחס לשילוב בכובד ראש ונבדוק זאת לגבי שאר התרופות, זה נכון כאשר מדובר בתוסף תזונה יש תחושה שאין דאגה. למדתי משהו. תודה רבה

zero500

New member
למוש70

הקישור מעניין ומרתק ואני בטוחה שיש רבים שצריך לידע אותם בכך, מה שקורה הוא שהחברות של מוצרי הטבע מעודדות בפרסומות לצרוך ,,, שזה ללא מרשם וכאלה ... ולא טורחות להתריע בנוגע לתרופות האחרות שנוטלים.... תודה

למעלה