כאבים אחרי הזרעה

כאבים אחרי הזרעה

שלום רב, מספר שאלות ואודה על התשובות: אני עוברת הזרעות על מנת להכנס להריון (מזרע מוקפא ושטוף). ההזרעה טבעית (ללא כל כדורים / זריקות לפני או אחרי). זו ההזרעה השניה שעברתי ולאחר שתיהן היו / יש לי אותן תופעות: כאבים עזים ברחם עד כדי קשיים ללכת.... גזים, עצירות וחום (כרגע 37.7). בפעם הקודמת נדמה לי שהתופעות נמשכו כ – 3-4 ימים. רופא הפוריות שלי אומר שזה נגרם בגלל חומרים מסויימים שיש בזרע שאני כנראה רגישה אליהם. שאלותי: א) האם התופעה מוכרת? מדוע היא מתרחשת? ב) מה ניתן לעשות כדי להקל על כאבי? ג) האם זה אומר שאני רגישה לזרע המסויים הזה וסיכויי ההיקלטות שלי קטנים (כלומר, גופי "דוחה" את הזרע")?

אנה מ

New member
הי, את אותן תופעות עברתי היום,

וקיבלתי מרשם לאנטיביוטיקה (דוקסילין). אצלי זו פעם ראשונה (ואני עוברת הזרעות כבר כשנה) וזה די הפחיד אותי. שמעתי שזה קורה לפעמים, לגבי סיכויי ההיקלטות - אין לי מושג, מקווה שזה לא פוגע.

אנה מ

New member
את המרשם נתן לי הרופא שביצע את

ההזרעה, כדי לכסות את כל האפשרויות לכאבים, שאחת מהן היא זיהום (בכל זאת - זו פעולה די חודרנית - מפסק, הזרקה לרחם... לא תענוג גדול). . כך, שאם הוא רשם את המרשם- זה בוודאי מותר.

קליאו

New member
דוקסילין

העברתי הודעה שלי משרשור אחר. יש לי קוצר נשימה ואני לא יודעת אם זה מפגזי ההורמונים או מהדוקסילין שאני לוקחת כבר כמה ימים. תופעה מוכרת??? מי יודעת?

תולו

New member
דוקסילין

אחת התופעות המאד ידועות שלו היא גירוי של הושט (תחושה כמו של שריטה כשבולעים) ולכן מומלץ לא לשכב שעתיים (לא ללכת לישון) אחרי שלוקחים אותו ולקחת על בטן מלאה. זה כל מה שאני מכירה.

פּוֹנְג

New member
ברוכה הבאה ../images/Emo140.gif

יתכנו כאבים אחרי הזרעה. אבל נראה לי שכאבים כמו שאת מתארת הם קצת מוגזמים. אני לא יודעת לענות לך על השאלות האלו והם באמת מעוררות סימן שאלה, כי אם את רגישה לחומרים בזרע, איך יתכן שתהרי ממנו? אני חושבת שאת צריכה לפנות שוב לרופא שלך שיתן לך תשובות, כי זה באמת מדאיג. מה שכן, אולי צריך גם להשביח את הזרע ולא רק לשטוף אותו (האמת היא שאין לי מושג מה ההבדל בין השניים) ועד כמה שאני יודעת יש אפשרות גם לעשות את ההזרעה לצוואר הרחם ולא לרחם עצמו. מאחלת לך שתרגישי טוב מהר כי עוד מעט יתחילו לך הבחילות של ההריון.

תודה לך ../images/Emo13.gif

עכשיו מרגישה כבר קצת יותר טוב מקווה שמחר יהיה ממש סביר. אגב, שטוף = מושבח (לפחות עד כמה שאני יודעת, ככה שהזרע שלי עבר השבחה!!) מקווה מאוד שזו הפעם האחרונה ואכן יהיו בקרוב בחילות "ראויות"
אם לא, יתכן שאבקש בפעם הבאה דוקסילין... תודה לכן

עינת ב6

New member
../images/Emo140.gifהי יום יום ים

הי חמודה... ברוכה הבאה לזמן קצר ביותר! מקווה שאת כבר מרגישה יותר טוב.
גם לי כאב אחרי ההזרעה אבל לא כמו שאת מתארת... אז שווה לבדוק. מקווה שזה יעבור מהר מהר והכי חשוב שההזרעה תצליח
ואז הכל יהיה שווה!
בהצלחה!

תודה לכולכן ../images/Emo141.gif

היום כבר הרבה יותר טוב!! מקווה שלא אצטרך לעבור את זה שוב...

נועם@בת

New member
ברוכה הבאה לסירה שלנו../images/Emo45.gif

הדלת השניה משמאל מובילה לפורום הריון, אל תהססי להשתמש בה
. גם לי היו הזרעות שסבלתי קשות אחריהן. תתכן תגובה כזאת וזה לא אומר כלום על יכולת ההקלטות. אם את סובלת חלא מומלץ לבקש גם דוקסילין, כי התגובה לדוקסילין יכולה להיות הרבה יותר נבזית (אמרה נועם שפעמיים כמעט התעלפה אחרי הדוקיסלין הראשון). בהצלחה נועם

גם אני לקחתי דוקליסין ../images/Emo10.gif

זה כדור מזעזע, שעושה בחילה נוראית. הייתי בטוחה תוך 24 שעות מההזרעה הראשונה, שכבר נקלטתי, עד שקראתי את דף ההסברים ותופעות הלוואי של הכדור...

קליאו

New member
../images/Emo9.gif

כן בהחלט כדור מזעזע. לא היתה לי בררה כי עשיתי הנצה וחיבים לקחת אחרי כדי שהעובר לא יחלה... היום הפסקתי ואני עדיין עם קוצר נשימה. מקווה שלא הלך לי הלב ..

האמת שלצערי...

אני מורגלת בדוקסילין... למטרות אחרות - בעיות שיניים. יש כמה הוראות ברורות שצריך לבצע כדי להימנע מאי נעימות (פעם אחת גם אני חשבתי שאני הולכת למות מקוצר נשימה...): א) לקחת אחרי ארוחה מרכזית ועדיף בצהריים (כלומר על בטן מלאה) ב) לקחת עם הרבה מים!!! (לפחות כוס מים) ג) חשוב ביותר למניעת קוצר נשימה ושאר מרעין בישין... - לא לשכב או לזוז ממצב ישיבה / עמידה (כלומר, לא לשכב בשום אופןואין כוונתי לא לזוז כלל) כשעתיים לאחר לקיחת הכדור (לכן עדיף לקחת אחרי ארוחת צהריים!) מקווה שחידשתי, עזרתי ואם מישהי תזדקק שוב ל"טובות" הכדור הזה (והוא בהחלט טוב!) תוכל לקחת ביתר קלות. שבת שלום

קליאו

New member
אהה

עמדתי שתי דקות אחרי ארוחה דשנה ובלעתי את הח#ה הזה....
..................
ואני חושבת שלא הקפדתי להיות אנכית שעתיים אחרי...

למעלה