כאבים אחרי הזרעה

אנה מ

New member
כאבים אחרי הזרעה

הי כולן, אשמח אם מישהי יודעת או מכירה את התופעה וקצת תרגיע אותי (אמנם אני לא היסטרית, אבל בכל-זאת אשמח לחוות-דעת). אז ככה: אחרי היפר (תוצאה של מנוגון, פעם ראשונה בחיי) שלווה ב-8 זקיקים יפים ובריאים, ציפייה שההורמונים ירדו. ביום חמישי אחה"צ פרגניל, וביום שישי בבוקר הזרעה (כאשר נאמר לי מראש שלא לצפות הרבה מהטיפול, כי ההורמונים ירדו ממש, אבל תמיד יש ניסים...). לוקחת אנדומטרין מיום שישי בערב. והנה, מאתמול, יש כאבים בבטן התחתונה, כמו כאבי מחזור חלשים. בטיפולים הקודמים לא היו לי התחושות האלה, וכמובן שכל דבר לא שגרתי קצת מדאיג. מישהי מכירה את התופעה? למישהי זה קרה? (ו- מישהי נכנסה להריון גם כשאמרו לה שאין כ"כ סיכוי לכך?) ואולי- זה סימן שמשהו חיובי אכן קורה?

נאווצוק

New member
גם אני חזרתי היום מהזרעה

מקווה שהייתי בזמן הנכון,לא אמרו לי כלום על תוצאות בדיקות הדם ( אוציא תדפיס מהקופה) זקיק בגודל 20 , אחרי הפרגניל גם אני הרגשתי ירידה חדה בתופעות ההורמונים. אחיר ההזרעה הרגשתי חלשה בכל הגוף עם כאבים חזקים והתכווצויות של הרחם, אפילו סיגריה לא יכולתי לעשן מרוב חולשה!!!.כאבים חזקים בגב תחתון. הלכתי לישון כשקמתי עברו ההתכווצויות ועכשיו זה כאבים במינון נמוך מאוד. זהו מקווה שהייתי בביוץ למרות שהי גם התכוצויות לפני ההזרעה מהבוקר , גם שתיתי יין אתמאל. בהצלחה לכולנו נאוה

אנה מ

New member
מקפיצה

אולי מישהי בכ"ז מכירה את התופעה של כאבי מחזור מספר ימים אחרי הזרעה? האם יש ממה לדאוג, או שזה נורמלי?

נועם@בת

New member
לא הבנתי את ענין ההורמונים

מה זה צפייה שההורמונים ירדו? ומה פירוש ההורמונים ירדו ממש? בכולופן, אם היה לך היפר הרי הכאבים צפויים לחזור בכל רגע נתון. במקרים רבים ההיפר חוזר דוקא אחרי השתרשות העובר, כך שכאבים לא מוכרים תמיד יכולים להתקבל כסימן חיובי
. תחזיקי מעמד נועם

אנה מ

New member
הו, לא ידעתי שההיפר יכול לחזור

מה שאני הבנתי מהרופאים זה שהיתה רמת הורמונים גבוהה כל כך שהם דחו את הטיפול כדי לא לסכן אותי (כי הפרגניל מעלה את ההיפר). ורק ביום ה-17 למחזור הם ירדו במידה מספקת כדי לקבל את הזריקה (שזה היה ביום חמישי בצהריים). אבל ביום שישי כשבאתי להזרעה הרופא אמר שהוא לא מצפה להצלחה מהטיפול משום שההורמונים כבר בירידה, אבל הוא כבר ראה ניסים קורים ולכן הוא החליט בכל זאת לעשות את ההזרעה, אבל רק אחת (זו של יום שישי) ולא שתיים כפי שנהוג, כי בכל מקרה יום ראשון יהיה מאוחר מדי. אז זהו, עברתי הזרעה ביום שישי בבוקר. ומאתמול בבוקר, יומיים אחרי יש כאבים שהם כמו כאבי מחזור. הלוואי ואת צודקת והכאבים האלה הם כאבי השתרשות
. אז בכל מקרה, אם אלו עדיין כאבי היפר, האם יש צורך עדיין להקפיד על שתייה?

למעלה