כאבח גב תחתון

nimush007

New member
כאבח גב תחתון

שלום דר אני בן 25 וסובל כבר כ- 10 חודשים מכאבי גב תחתון בלתי נסבלים . עשיתי צילום גב תחתון ועמוד שדרה ולא נמצאה כל בעייה. מדובר בכאבים שמופיעים בבוקר לאחר שינה ונמשכים כל עוד אני במיטה לאחר עמידה של דקה או 2 עוברים הכאבים לחלוטין. אני כבר לא יודע מה לנסות ניסיתי תרגילי גב. אשמח אם תוכל לתת לי עצות מה עוד ניתן לעשות ומה יכול להיות הגורם יש לציין שעם כאבי הגב בבוקר מופיעים גם בגזים (לא יודע אם יש קשר)

נדב17

New member
היי,

גם אני סבלתי וסובל מאותה הבעייה. התחלתי לקחת תוסף תזונה מגה גלופלקס, קצת יקר אבל עושה את העבודה. חייבים לקחת את זה כל הזמן, כשמפסיקים לקחת ההשפעה נעלמת. זה מחזק את הפרקים ואם היו לך כל הזמן "קליקים" בגב או בכלל בגוף הם יעלמו. תתחיל עם 3 ביום ואז כזה נרגע תעבור ל1-2 ביום ורק בימים עם הרבה תזוזה בגב התחתון תיקח 3. אם אתה יכול גם שחייה זה מצויין. אני לא רופא או משהו, אבל אני נותן לך את העצה הזאת אחרי שהרופאים לא עזרו לי יותר מדי. לפי מיטב ידיעתי, רפואת הגב התחתון עוד אינה מפותחת מספיק ועדיין מחפשים איזה פריצת דרך בכל הכאבי גב האלה.

nimush007

New member
כאב גב תחתון המשך הסבר לרופא

יש לי קליקים בגב ובנוסף אני בחור שלא אוכל דברי חלב בכלל וגם לא אוכל ירקות בכלל.. יכול להיות שזוהי הסיבה

נדב17

New member
עוד דבר חשוב

אם אתה עושה "קליקים" במקום כלשהו בגוף אתה חייב להפסיק, כי זה יוריד באפקטיביות של התוסף תזונה.

nimush007

New member
נמרוד

תודה רבה ד"ר האם יש לך המלצה ספציפית על מזרון? חשוב לי לקנות משהו טוב.

כאבים לאחר שכיבה ממושכת

שלום, אם מדובר בכאב שחולף לחלוטין, כפי שתיארת, ברגע שאתה עומד, ייתכן שמדובר בבעיה שקשורה למזרן עליו אתה ישן. נסה לשנות תנוחות בזמן השינה. אולי כדאי לשקול החלפת מזרן. אני לא סבור שלכאב יש קשר להופעת הגזים. גזים בבוקר הם תופעה נורמלית. בברכה,

למעלה