י
י ט
י

SaintJohn

New member
הכיף שלי הולך ומתקרב...

אני מסיים לעבוד בעוד שבוע, ואז אני אקח משהו כמו שבועיים לעצמי עד שאמצא עבודה חדשה, ובשבועיים האלה יהיו לי איזה 3-4 ימים טובים בסיני (מישהו רוצה להצטרף?), כי עבר יותר מידי זמן מאז שהייתי שם בפעם האחרונה. זה המקום הכי טוב לנקות בו את הראש בניתוק מוחלט מהמציאות הישראלית שלנו. פשוט גן עדן.

SaintJohn

New member
../images/Emo45.gif

תודה רבה
אני מאוד אשמח ומאוד יעריך את זה אם תוכלי לעזור באותם ימים נהיה בקשר

ninelives99

New member
חייבת לציין שאני...ב..

גי- מ- לי- ם!!! עכשיו... כאילו מישהו בעולם לא יודע את זה כבר... אני סתם נורא נהנת... כי סוף סוף יש לי זמן לעצמי... בטן גב בטן גב.... כיף, כיף... תעסוקה מושלמת לעצלנים שכמוני!!! תגידו.. מישהו מהפורום חשב או מתכנן או כבר תכנן והולך לבצע: בקיצור, מישהו הולך לפסטיבל הג'אז באילת??????? ג'אז בים האדום?? חשבתי ללכת...עוד קצת חופש...יהיה מגניב לפגוש שם מישהו מהפורום...

AeroTom

New member
האמת אני צריך פירוט של דיסק קלאב...

לא היתי שם עדיין ומי שיהיה שם אנא לרשום בדיוק איזה דיסקים יש להם של אירו והמחירים...
כי ממה ששמעתי יש לדיסק סנטר יריבה משמעותית...אבל דיסק סנטר תמיד תהיה מקום ראשון בגלל ה-29 במרץ 2004...

Aeroguns

New member
אני הייתי השבוע[שעבר] בדיסק קלאב

קניתי את טויס ורוקס שניהם עלו כל אחד 29.. יש להם שם את ביג וואנס..וג'אסט פוש פליי שניהם עולים 39-49 אני לא בטוח.. יש להם שם את פאמפ שאם אני לא טועה עולה בין 29-39.. ויש להם את בובו..שהוא עולה 69 אני חושב.. [זה בחנות מול אגד לא בקניון!] יש להם עכשיו מבצע 3 דיסקים ב99...אז קניתי 2 ב29 ואחד ב39 וזה היה 99 ש"ח.. בחנות מול אגד אין להם מייק אוף פאמפ אבל אפשר להזמין..

Aeroguns

New member
תיקון קטן : 2 ב29 ואחד ב49

אם אני לא טועה..והייתה עליו מדבקה של המבצע

AeroTom

New member
יש לי פירוט חוץ מהקניון מול הים...

יש 3 דיסק-קלאב באילת: בשד' התמרים,ב-ביג וב-קניון מול הים. במסגרת זמן הבטלה שבו אני נמצא כרגע ביררתי סוף סוף מה יש לחנויות דיסק קלאב להציע ובקניון מול הים הם לא יכלו להגיד לי מה יש להם כי הם אמרו שזה ממש הרבה והמחשב שלהם תפוס כל הזמן. אני ינסה אולי ביום אחר,סתם מעניין אותי מה יש להם מהישנים וכאלה... נכון להיום זה מה שיש ב-2 החנויות האחרות שלהם: דיסק-קלאב שד' התמרים: O yeah Big ones Nine fuckin' lives Draw the line Permanent Pump JPP דיסק-קלאב ב-ביג: O yeah Pump Nine Kick-ass lives Big ones GAG ככה של-2 החנויות האלה אין ממש מבחר למרות שיפה מאוד על-DTL... אבל לפי מה שאמרו לי בחנות מול הים אמור להיות להם מבחר גדול,אולי אני יצליח לקבל אותו בזמן הקרוב. מוזר שלא היה את בובו ב-2 החנויות שכן אמרו לי מה יש...

למעלה