י ש ל י ר ע י ו ן ! ! ! ! !

dominogrose

New member
י ש ל י ר ע י ו ן ! ! ! ! !

בואו נעשה דבר כזה.... כל אחד יגיד את השם שלו, בן כמה הוא. איזה הופעה הוא הכי אוהב (דומינו , קיציס ופרידמן, פלטפוס, אסי וגורי וכו´ וכו´....) איזה בנאדם הוא הכי מעריץ. ומה האיי סי קיו שלו, אם יש לו.... אוקיי?? הולך..??
***דומינו***

dominogrose

New member
אז אני יתחיל.....

קוראים לי סיון ואני בת 18! אני הכי אוהבת את אפקט הדומינו ואסי וגורי.... ובמילה אחת "דומינו גרוס"! אני מתה על אדירו´ש המתוק!!!!
האיי סי קיו שלי הוא 107555527! כולם מוזמנים לכתוב.... שיהיה לכם יום נעים ושבוע מצויין!!!!!! ***דומינו***

רעיון גאוני :) ../images/Emo36.gif

ענבלוש דמרוש (זה השם שלי מע-כ-ש-י-ו) אני בת...........................10 תיראה, תישמע.........אני חולה על חלומות בהקיציס, אבל רק בזכות פרידמן:) לעזאזל אני מעריצה את יצפאן! (עד שהוא מפסיק לספר בדיחות על שאול יהלום לתמיד, והמבין יבין) ואם אפשר להחשיב גם סלבריטיס מחו"ל אזז.. ג´ים קארי הוא האליל שלי!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ביי חפרה, צ´או, אדיאוס, סיונרה, וכן הלאה וכן הלאה וכן הלאה. וזיכרו, אל תגידו שמנים, תגידו מאותגרים משקלית. שלכם, ענבל

שגי

New member
היי דומינו

בוקר טוב לך דומינו... אני נאלץ להפעיל עליך לחץ פיזי מתון כדיי שלתכי סוף,סוף לרופא!!! אז כולם ביחד לצעוק לדומינו ללכת לרופא! דדדדדדדדדדדדדדווווווווווייממממווווווווווווווו תתלללכככיי לללרררררווווווווופפפפפפפאאאאאאאאא!!!!!!!!!!!!!! זהו אחריי שצעקנו...נעבור לחלק האומנותי?!
רק להזכירכך....יש הופעה בחולון של אפקט הדומינו....אני מחכה לראות אותך סוף סוף!
דיר באלאק אם את מגיעה חולה?! קדימה...בצעדיי ריקוד לכיוון הרופא... אני רוצה שתדעי לך ש..... "שפה פועם
....." אז קדימה רוצי לטלויזיה יש קריאת כיוון
מחכה לתגובה באי מייל.... שגי

dominogrose

New member
היי שגי ../images/Emo23.gif ../images/Emo24.gif ../images/Emo23.gif

איזה הודעה מגנייבבבהההה!!!!!
א ה ב ת י ! ! ! ! אני לא צריכה ללכת ל
אני מרגישה
אני רק יכין לי
ויאכל איזה
או
ולקינוח לא יזיק לי גם
ואתה (
) תאכל רק
כי אתה בדיאטה. אני כבר מחכה ל
ממך. מעניין מתי תחליט להתקשר... אתה בטח מאוד עסוק בעבודה וב
וב
וב
וב
. קבל
ואחרי זה
כי אני כנ"ל בכל מצב...
***דומינו***

פו_הדב

New member
היי אפי...

אז ככה...כל הכבוד על החיקוי... עוד לא למדת שלא מחקים דבר זול? אני עוד לא ראיתי חיקוי לנעליי ביבוק...אני ראיתי חיקוי לריבוק... ודבר שני...לא מחקים חיקוי... ואם כבר מחקים...אז מחכים בסבלנות...(מה הקשר ל#$%$@ ?!) ודבר שני...חבל מאוד שלא הלכת ל
כי עכשיו אני צריך להרים
, ולהוריד אותו חזרה לשולחן..כי זה סתם יהיה חבל להחזיק אותו הרבה זמן באויר... אז אני
ל
שיבוא אליך...ויתן לך
ואת תהי שוב בריאה.... ודרך אגב אני ילך לאכול משהו קטן...נורא בא לי
ו
ו
ו
ו
ו
ו
ביי דומינו... וכנ"ל

*-*SUNSHINE*-*

New member
../images/Emo8.gif אני.....

אחלה בחלה של הודעה איש!! שני 16 דומינו דומינו דומינו דומינו פלטפוס פלטפוס פלטפוס פלטפוס פלטפווווווווווווווווווס!!!! מעריצה? את עצמי....סתם סתם....אהמ....נראה לי שאת חנן לדרמן...אני פשוט מתה כשהוא עושה..."סססספתאאאאא....כתבתי סיררר, סייירר לא סיר של קוסקוס!!!!!!"
אי סי קיו.....127829527! לאב יא, -שני-

actress

New member
אז שוב פעם נעים מאודדדד ../images/Emo9.gif ../images/Emo79.gif

אני מיכל בת 20 אני רואה את דומינו אבל לא מעריצה שלהם רואה את כל הקומיקאים ואני דיי אוהבת את אסי וגורי ואת הבדרנים מלפני הדור שלנו כי אני אישית חושבת שהם עדיין מצחיקים אני מעריצה את כל השחקנים טוב לא את כולם אבל חלק ואני גם בקשר אני לא בדיוק מעריצה אבל אוהבת אותם חבל"Zזז את חנה לסלאו ציפי שביט, מיקי קם, חני נחמיאס, ניקי גולדשטיין ועוד.... ועוד..... בכל אופן הייתי פעם מאחורי הקלעים של אלאדין ויצאו קומקיאים כמו ניקי ויניב פולישוק וזהו ומי שירצה להתכתב איתי אז האי סי יקו שלי הוא : 85598414 בכיףףףףףף אתם מומזנים לכתובבבב

*חמודה

New member
עכשף תורי !!!

שלומלום לכולם !!! אז ככה, אני גולדי (שם מוזר, אני יודעת ) אני מתה על דומינו גרוס הישנים!!! במיוחד על אדירוש מילר...הוא אחלה של בן אדם !!! ושימותו כל הקנאים, הוא התקשר אלי הביתה!!!! מי שרוצה מוזמן לדבר איתי על כל נושא שבעולם : 133971778

keren007

New member
חשף תורי... (גולדי רמז קטנטנן....)

טוף, אז גם אני חולה על אפקט הדומינו!!!! גם על אסי וגורי אבל פחות. פעם הייתי רואה פלטפוס, מתי שהיה, אבל לא תמיד ראיתי אבל ממה שכן הספקתי לראות, הם גדולים!!! ו... ו.... ו.................... זהו! מספר האיי סי קיו שלי: 102507385 קרן

למעלה