י ש לי רעיון ...

י ש לי רעיון ...

בוא נשחק סטריפ פוקר .. כל אחד בתורו ישאל איך מכינים קוקטייל .. והשני שלא ידע .. יצטרף להוריד פריט מלבושו ... יותר מעניין לא ??

MARMELAD

New member
אמ........ אבל בלי שאלות קשות.

אני אתחיל: קוקטייל אלסקה?

אלסקה ...

אלסקה -Alaska מרכיבים: 1/2 1 ג´ין 3/4 שרטורוס (צהוב) אופן ההכנה : שים קרח כתוש בתוך שייקר, ערבב ומזוג לכוס טוב , ניצחתי .. אז בבקשה להוריד את החולצה ..
והקוקטיל שלי .. מאי טאי { משהו קל .. }

MARMELAD

New member
תורידי את את החולצה מותק

קוקטייל אלסקה הוא... מים קרים וקרח. לפחות כאן אצלנו בארץ. המתכון לקוקטייל מאי תאי - גש למסעדה סינית. הזמן. שתה. טוב, את זה אני באמת לא זוכר. הורדתי חולצה. תורך. ממה בנוי הקוקטייל B52?

B52 בשבילך ...

מרכיבים: 1/3 קלואה 1/3 אייריש קריים 1/3 קוונטרו אופן ההכנה: מזוג את המשקאות בעדינות לפי הסדר (הקוקטייל צריך להיות בשכבות) קישוט: להגיש בוער חומד ... יאללה להוריד את המכנסיים ..... סקס על החוף ... בבקשה ..

MARMELAD

New member
סקס על החוף, קטן עליי

בין ט´ר דאן ט´ת: מנה וודקה כמעט מנה שנאפס אפרסק מיץ אשכוליות מיץ קראנבריס מגישים בהייבול. אני את המכנס הורדתי, עכשיו תורך. (את לובשת חזיה? זה לא פייר! יש לך יותר סיכוי לנצח!) ועכשיו הקוקטייל שלך: תני לי........ מציצה....

MARMELAD

New member
אתה יודע שאין לי מושג יא נבלה!!!

בוא נראה... מנטה..... שמנת..... וליקר קקאו..?או ליקר קפה...? הממממממממ... אני לא בטוח... בכל מקרה מכינים את זה בשייקר עם הרבה קרח ומוזגים לכוס קוקטייל. זאת נחשבת תשובה נכונה..? ומה עם המציצה? אתה יודע איך מכינים?

marsala

New member
וודקה מנטה וקרם קקאו

הרבה קרח ניער רציני והגשה בכוס קוקטייל יאללה להוריד גרביים

../images/Emo10.gif מרימה ידיים ..

מצטערת , לא בפגישה הראשונה ..
לא מכירה ..
מורידה את החזיה .{ ררררררר קר ..
} ועכשיו .. רוסיה לבנה .. בבקשה

MARMELAD

New member
אה, אז בזה אני ספץ.

בבקשה - רוסי לבן הידוע גם בכינויו ביג לובובסקי: מנה וחצי וודקה (לנשים עדינות) או שתיים (לגבר מחוספס, למרות שהם בד"כ לא שותים את זה) מנה וחצי ליקר קפה חלב וקצת שמנת למרקם הסמיך..... אפשר לשקשק ואפשר בבלנדר עם קרח. אני מעדיף את זה משוקשק. מגישים בכוס קוקטייל. יאללה, אני חושב שאנחנו ב... תחתונים (!) שרון !!!!! ולכן הנה לך קוקטייל בנושא: בננה בנשי. ומה הקשר בין
לתחתונים? תנחשי...

אז ככה ...

הורדתי לך את החולצה ... הורדתי לך את המכנסיים .. בקיצור , נשארת עם תחתונים .... אז .. תוריד גם אותםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםם לא מכירה את הכמויות אבל .. ליקר קוקוס קרח עם נקטר בננה שני מידות של שנאפס דובדבנים או אגסים או תותים או אוכמניות וזה בערךךךךךךךךך

MARMELAD

New member
קיבלת.

הרי גם ככה כבר אין מה להוריד - נשאר רק לרדת....... בכוס שאט שמים... שליש קלואה, שליש אייריש קרים, וקצפת עד למעלה. ושותים את זה בקשית. לאט ובשלוק אחד. אח"כ מוציאים את הקש, מעבירים עליו לקלוק זריז, ומכניסים את הלשון לכוס כדי לנקות אותה משאר הקצפת שנשארה.. לקלוק אחד ארוך ויסודי, ויש לך בלוג´וב. מעניייייין ?

פתאום נהיה לי חם ..

חם חם חם חם ... מדמיינת את הלשון מלקקת את הכוס ... אממממממממ ...

MARMELAD

New member
../images/Emo5.gif לשון.. בכוס... אני אמרתי את זה?

מה יגידו השכנים..........? אני לא יכול להרשות לעצמי כזו צורת דיבור...........

ואני כמובן מצטטת אותך ...

" ....עליו לקלוק זריז, ומכניסים את הלשון לכוס ......." חחחחחחחחחח אין בושה .. תל אביבים האלה ..

למעלה