י שווים

../images/Emo214.gif../images/Emo60.gifאני רק רוצה לציין

שלא אני זו שצילמתי את התמונות! כי אני צילמתי בוידאו חחחחחחחחחחחחחח כשיהיו לי עוד תמונות ממלחה אני אשים פה חחחחחחחחחחחחחח

../images/Emo214.gif../images/Emo60.gifורק בשביל שתראו כמה

ההההההההההההההההההההההההההההתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחררררררררררררררררררררררררררררררררפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפננננננננננננננננננננננננננננננננננננננננננננננתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתיייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייי ש=ם!

../images/Emo79.gif אע?! מה והראשון???????!!!!!!!

לא הבנתי

../images/Emo214.gif../images/Emo60.gifכנסי להסבר

תראי בפעם הראשונה כשהייתי ברדיו ירושלים היו שם רק אביחי שרון ואדם ואותם פגשתי... וזו לא הייתה הופעה ובפעם השנייה כשהייתי ברדיו ירושלים אז זה היה בקניון מלחה וכולם היו שםםםם וזו
כן|כןכ| הייתה הופעה

../images/Emo214.gif../images/Emo60.gifרדיו ירושליםםםםםםםםם

לא רדיו דרוםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםם לללללללללללללללללללללללללללללללללאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא זה רדיו י-ר-ו-ש-ל-י-ם לא רדיו דרוםםםםםם

../images/Emo41.gif../images/Emo207.gifבנות כנסו+פטל!

אממ כנסו לצ'אט :][: אני שם- לבד :[ ואממ סתוונית? לאן נעלמת?? :[[ לא ראיתי ת'הודעה שלך ופטל?! גם ת'הודעה שלך לא ראיתי! את לא צריכה להתעצבן!!! ואינלי שום דבר נגדך.. אני לא שונאת אותך ולא כועסת עלייך לא יודעת מה יש לך פשוט הגבתי בפורום ולא ראיתי ת'הודעות שלך!! חוצמזה.. מתי כעסתי עלייך בפורום? :O וגם פעם הבאה מי שרואה שאני לא עונה לה בצ'אט שתשלח לי הודעה בפרטי ואז זה יהבהב לי ואני יראה ונדבר :][: טוב חפרתי אז.. כנסו לצ'אט!

למעלה