י שווים

../images/Emo205.gifאעלק "אמן"../images/Emo6.gif

אייכככסססססס זה פשוט גוועעלללל לדעתיי

איזה חיוךךךךךךךך.. קוצ'יי שלייי ..

קטנטנןן שליי ואיי ואיי הכללל אני מוכנה לעשות למענוווו איזה חיוךךךךך איזה אף שפתיים שיניים תחתת בגדים חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח אדםםםםםםםם דייייייייי אתה הורגג אותיי חחחחחחחחחחחחחחחח כואב לי הבטןן נראה י מיתרגשות על היופי הזה אני רוצה לראות אותו שובב

אמאא תעזרו לי קוצי'קטןן שליי.......

זההווו אני מתההה יפיוףף הזההה כמהה שלמוווווווווות אמאאאאאאאאאאאא גאד גאדד היופי שלוו חוגגג התמונה הזאת הרגהה אותי התמונה עם המישקפיים ביככללל עכשיו אדםם קלוטט !!! אדםם תעשה לי גדודדד!!!!!!!!!!!!!!

חח יאוו ...

לא עוזר כלום עם להרגיע אותי מאדםם חח כל דבר לא ירגיעע אותייי אמאאאאאאאאא הוא מושששששששששששששששששששששלםםםםםםםםםםםםםםםםםם אדםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםם

../images/Emo41.gifחחחחחח שחף?! את נשמעת כמוני..

פאקצהה XDD חחח סתם כפרעלייך :] אוהבת אותך 3>

אאאמאאאאאאא .. די דידידי דידידיד...

לאא אלאאא אלאאא לאא בנותת זהוו אני מתההההה כמהההה הוא מושלםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםם מושלםםםםםםםםםםםםם מושלםםםםםםםםםםםםם מושלםםםםםםםםםםםםם מושלםםםםםםםםםםםםם מושלםםםםםםםםםםםםם מושלםםםםםםםםםםםםם מושלםםםםםםםםםםםםם מושלםםםםםםםםםםםםם מושלםםםםםםםםםםםםם מושלםםםםםםםםםםםםם מושלםםםםםםםםםםםםם מושלםםםםםםםםםםםםם דיי איזה יופיי בתמונה הזאתת אמאאא איזה אףףף אני חולה עליךך הקוצ'יקטןן הזהה והמישקפיים איזה יפות מתאיםם לו רצחחח והוא יתלבש מהמםם והוא חתיךך והוא חמודה והוא יפה דיי אני מתהה פההה אני מתהה פההה אני מתהה פההה אני מתהה פההה אני מתהה פההה אני מתהה פההה אני מתהה פההה אני מתהה פההה אני מתהה פההה

למעלה