י-ר-ו-ח-ם!!!

י-ר-ו-ח-ם!!!

אחח אחח ירוחם מה נסגר? אז ככה: לאחר נסיעה של כארבע שעות, כאבי גב, משולש פיצה, קצת "מים" ממושיקו ועופר, אח"כ עוד קצת מים עם עמרם, איתן, אברהם, ניר, שמוליק, נדב, אילן, מקסים, מישל, וסהר סופסוף אפשר היה להתחיל את ההופעה. התחלנו ב"געגועים לדמיון" עברנו ל"אפילו", "כמעט" בא מיד אחריו ואז ממש "יש לי חלום" ו"קצת לבד" פלוס "את שתבקש". אברהם שהגיע מצונן שר את "לזכור לשכוח" שמשמעותו איננה כפשוטו ז"א שהשיר איננו שיר לאשה אלא לדרך שעשה אברהם ועליה הוא שר בכל האלבום "אברהם". ואז עמרם חזר עם "נשמתי" ומיד אח"כ "גולו" האלג'יראי שעוררו קצת את הקהל היבש כמו הנגב... ואז "החולם", "געגוע", "מורה לחיים" שכמו תמיד עושה שמייח "ניצחת איתי הכל" ו"כשאת עצובה" חתמו את המופע... או שלא מה זה? אההה זה נדב שפצח בדילוג המסורתי וניגן את "הכל עד לכאן", "אלוף בשחור" ו"יגדל אלוקים חי". הופעה טובה של עמיר אם כי השירים השקטים בתוספת הקהל שהיה מדברי משהו לא היו שילוב פורה במיוחד. ועכשיו גבירותי ורבותי הרשו לי להציג את: ניר מוצארי(אני מקווה שכך כותבים את שם המשפחה)- נתחיל בחלילים שאם אינני טועה היו שם כשבעה עד עשרה חלילים (ראיתי החצי עין תוך כדי ריקוד), נעבור לדרבוקה, מנדולינה והעוד שעליהם הוא מנגן ברמה בינלאומית. ניר התחבר די מהר (למרות שהיה נראה כי הוא חושש קצת לפני ההופעה) לעמיר וחבורתו ואני חייב לציין שהחיבור הוא משמיים ממש תפור עלינו! איתן אלבז הגדול- איתן מנגן בסבב הנוכחי על קונטרה-בס חשמלי כלי מדהים שאיתן מפליא בנגינתו עליו. שמוליק- מאסטרו וכל מלה נוספת מיותרת סחתיין על הכובע הכתום. נדב- אין כמוך איזה נענועים הרבצת אחי יפה לך. ר'בי אברהם- אפילו כשהוא חולה יאללה עוף גוזל חתוך את השמיים צא לסבב שלך. ר'בי עמרם ר'בי עמרם מה אפשר להגיד? כלום באמת מלים רק יגרעו אין עליך כל מלה סלע פשוט אלוף בשחור. תודה רבה למארחים הירוחמים שלי אופיר ואפרת, נשיקות לאליה... בת אל אנו מקווים לראותך בסבב הבא בע"ה! מושיקו ועופא תמיד טוב לראותכם. אסתר גרסיה וחן תודה על שהייתן חלק. אין הרבה תמונות כי ישבנו רחוק אך את מה שיש אעלה בע"ה בלי נדר כשאהיה בבית. להולכים/ות ביום שלישי דבר ראשון תהנו תעשו רעש לעמרם וחבורתו כדי שיהיה תיקון מסוים אחרי אמש. אני יכול לומר לכם/ן שלום בינתיים כי ככל הנראה לא אהיה בהופעה הזאת אך אני סומך עליכם/ן שתעשו ת'עבודה הכוללת: א. קבלת פנים חמה לניר כמו שרק המצ'וגעים יודעים לתת תאמינו לי זה מגיע לו. ב. רעש רעש ושוב רעש זה עושה להם טוב. ג. תמצאו מתנדב שיקום לרקוד (אלמוג אני לא רומז...) נ.ב. אני לא כותב כי אני קצת לחוץ באיזושהיא תכנית בישיבה וזה ממלא המון זמן אך כשאני יכול אני משתדל למלא את החסר. אה ואני גם זמין 24 שעות ביממה בערך אז אני עונה כשאפשר. זה הכל עד לכאן מורי ורבותי שתהיה לכם/ן שבת שלום מלאה בהרבה שמחה ונחת רוח!

גרציה פ

New member
ואווו מושיקו איזה יופי של תיאורים....

הרגשתי כאילו היתי שם...אחלה !!! רשימה של שירים מדהימה, שירים שהמצ'וגעים אוהבים, והביצועים בטח וכמו שאמרת יהיו יותר מדהימים, ותוספת של חלילים ודרבוקה וכו' יהיו משלימים, זה בטוח, והמוכשר יתקבל בברכה. תודה על ששיתפת אותי בכמה רגעים שהיו מדהימים. שבת שלום ומבורכת לכולם

ירוחם ועוד קצת משלי בכלל..

אוףףף כתבתי כבר סיקור מלא והכל נמחק. אז זה יהיה קצר יותר.. הקול של עמיר בד"כ מספיק בכדי לפרוט על מיתרי נפשנו הכי חזק שרק אפשר. בשילוב הכלים המדהימים( בייחוד החלילים לדעתי..) והעליות המטורפות של "החולם" "קצת לבד" ו"את שתבקש" חוויתי את הקול הזה פורט על מיתרי נפשי הכי חזק שרק אפשר.. העליות האלו גורמות לי להרים את הראש למעלה ולבקש מה' שלא תיפול עלינו התיקרה ושלא יגמר לעולם.. חברים מצ'וגעים שלנו- הייתם חסרים.. מושיקו ירד לרקוד וזכה שעמיר ינשק לו את הראש, יסביר לקהל שהוא מקרב את הגאולה וישנה את השיר נשמתי עבורו: "נשמתי פרחה כמעט מרוב שמחה עד שמושיקו בא.." אחרי ההדרן חלק מהירוחמים חשבו שאכן הסתיימה ההופעה ופינו לנו מקום השורה הראשונה- תודה לכם ירוחמים יקרים.. אז זכינו להכל עד לכאן,אלוף בשחור ויגדל אלוקים חי מקרוב קרוב.. עמיר לא פסח על בקשת שעת סיפור עם נדב ביטון לכשהתגנב לו קול התופים מתוך הקלידים.. חברים- צער ושמחה משמשים בי בערבוביה- שמחה על ההשתבחות עם הזמן של הזמיר וצער על כך שאני מציבה לי קצת גבולות וצריכה לעת עתה לעשות פסק זמן.. בגיליון השבת של "זמן הנגב" סיקרה שלומית גיא את ההופעה בבארוק, סיקור שהצליח לרגש את אורחיי האשכנזים וגם את משפחתי היקרה שעד עכשיו לא מבינה על מה המהומה.. אצטט קטעים נבחרים- "באופן עקרוני אני לא ממש מתה על כנסים כאלה. בהופעות מוזיקה ישראלית אני רוצה לשמוע מוזיקה ישראלית. כשאבקש לחזור בתשובה אמצא את הדרך הקצרה ביותר לבית הכנסת בשכונת מגוריי.. אבל ביום חמישי בערב,כשהנסיך של המוזיקה הישראלית עלה לבמה מול שלוש מאות מקומיים משולהבים , הניצוץ היהודי הנסתר שבי החל להבהב מחדש. טוב, לא ממש הוצאתי את השביס מהארון, אבל לפחות מצאתי את האמונה שלי מחדש,לפחות את האמונה שעמיר בניון עושה, נכון להיום את המוזיקה היפה בארץ, ושאם יפתחו עלינו שערי שמים לטובה, סביר להניח שהוא בקולו יפתח אותם עבורנו.. .... אני חושבת שאת המוזיקה של בניון צריך לשמוע כמה שיותר ובכמה שיותר מועדונים בעיר, להקליט כדי להשמיע לילדים ולהעתיק את המילים כדי ללמד בשיעורי ספרות בבית הספר. ככה מוזיקה צריכה להישמע, או בקיצור- אשרי האיש" אשרי האיש. אכן אשריו... אשריו שמצליח להוציא את הכוחות המיוחדים שה' נטע בו כדי לחבר אנשים לנשמתם.. אשריו שמחובר לאמת הפנימית שלו.. אשריו על הצניעות המקסימה שמתגלה כל פעם מחדש. אשריו שמשמח ליבות בני ובנות ישראל.. מאחלת לכם שבוע מבורך והנאה צרופה בהמשך הסבב.. בעז"ה יתברך ניפגש בסבב הבא.. בתאל

פזית 1

New member
בתאלוש', שלא תחשבי שאנחנו מוותרים עלייך

כ"כ בקלות...
אני עוד מאמינה (משום מה) שנראה אותך בעוד הופעות בסבב הנוכחי בע"ה יתברך!

פזית 1

New member
זה קשוח?? יפה לעמיר פוזת הצילום...

אסתר,(הידועה בכינוייה "אסתר הרבנית" / "אסתר כרטיסים" / "אסתר הפקות" ושות'), נראה לי שהערותייך (בנוגע לצילומים) התקבלו בתשומת לב יתרה... והשיפור לא איחר להגיע
מושיקו!!! אשרייך על התמונות!

ליהי77

New member
ניר מוצרי לא מוצארי....

ניר הוא ידיד טוב שלי וגר במושב שלי... הוא אחד האנשים הכי מוכשרים שאני מכירה. הוא יודע לנגן על כל כלי נגינה קיים והוא בנאדם כ"כ מדהים. הוא ועמיר מתאימים בצורה שאי אפשר לתאר ואני הכי שמחה בעולם שיוצא לו ליהיות הנגן של עמיר. שני אנשים שאני הכי אוהבת בעולם מופיעים ביחד, לצערי לירוחם לא יצא לי להגיע, אבל בעז"ה מחר בר"ג אני יראה אותו מופיע עם עמיר. מגיע לו את כל האהבה שבעולם. שיהיה לנו המשך יום נעים ניפגש מחר...

למעלה