י' מעוניינים!

ת'אמת,

התלבטתי נורא. גם רציתי להגיד היי לליאת [היא הייתה הראשראשית שלי במחנה שומרי וזה.] אבל הלחיצו אותי ואני לא מתמודדת טוב עם מצבי לחץ D: אז לא ידעתי כלכך מה לעשות. נו, לא נורא. שנה הבאה אומשהו.

חחח זה באמת היה מצחיק??.

"היידה" אח שלך אחד המלכים הגדולים של שכבת פלך. אני חולה על כולם. אבל על אח שלך אפילו יותר. חחח ואני כתבתי חצי מהבדיחות של המערכון מר תלונות חחח ובעקר את הדמות של אח שלך. איך זה היה תפור על תמוזי, הוא פשוט גאון. תמסור לאחיך שהוא מלך העולם. וכל חוג אחת עשרה ובעקר אני מתנצלים שחטפנו אותו באלימות כדיי להצטלם איתנו. דור ברטל מגלבוע. או מר תלונות עם תרצה...

חזוז

New member
חחחח

היה ממש כיף לראות מהצד את י' מעוניינים, אתם שכבה מצחיקה באופן לא נורמאלי,. עמיר נהנה עד הגג ד"א, עשיתם לו את הסמינר.

חחחחחחח

סליחה על שחטפנו אותו? הוא כלכך רצה להצטלם איתנו שהוא לא יכל להתאפק! ראית שבסוף הוא בא ברצון. ראו על הפנים שלו שזה היה החלום שלו D:

חחחח איזה../images/Emo6.gif

ראו לו על הפנים שהוא היה כ"כ מובךךךךךך
הוא בא מרצון רק כי הבנים אשכרה הרימו אותו והתחילו לסחוב אותו החוצה
יאוו היה כ"כ מצחיק

נהיה לי באלאגן סליחה אני לא טוב עם תפוז.

ניסיתי להגיב פה לזהר אייזנמן, כתבתי הודעה על אח שלו עמיר. ושהוא מלך. זה יצא לי איפשהו רחוק למטה. ואני לא מבין למה. אחריי זה הגבתי לזהר שוב, על ההודעה שהוא כתב על מוסד הריי אפריים. ועל זה שזה הרבה יותר ממה שנראה לעין. וכתבתי שאני חולה על החבר'ה מהריי אפריים. גם זה איכשהו קפץ לאחריי ההודעה של נירית מקן שלומי על חצילים או משהו S: אני מבולבל טילים. תעזרו לי להסתדר בתפוז שמוצניקים טובים.??

jast

New member
זה בסדר...

אתה לוחץ 'הוספת תגובה מהירה' להודעה שאתה רוצה להגיב לה, אחרי האתה שולח את התגובה זה לא יופיע ישר אחרי ההודעה, כי כנראה שעוד אנשים הגיבו לאותה הודעה... אתה תיראה את ההודעה שלך אחרי כל התגובות לאותה הודעה... בטח סיבכתי אותך עוד יותר.. אז צירפתי תמונה שכנראה מסבירה יותר טוב ממני

לא זה בסדר הבנתי אותך

חח אל תראי אותי ככה. אני חיית פורומים וכל שאר הטוקבקים למיניהם פשוט לא בתפוז. יותר בהייד פארק ובבמה חדשה שלי ובבלוגים של ישרבלוג עד עכשיו. חחח דרך אגב... נראה לי אני יודע תזהות של כל אחד מהשמות משתמש פה חוצמימך וזה ממש מציק לי. חח אז מי את חמודה?

בובי חזזזזזזזזזזזזרתתתתתתתת[:

(כאילו שלא דיברתי איתך בפלא' כמה פעמים השבוע חח
) אני הכי שמחה בעולם שנהנת,זה כל כך סמינר טובבבבב..איזה יופי שהכרתן את הרכזות שכבה, ולאה כזו כלה(כאילו ברור,היא קומונרית באזור שפלה!!),מסרת לה את הדש ממני בסוף? אל תדאגי מותק,את תראי שנה הבאה הרבה את השכבה שלך!! (ואף פעם הם לא יצאו לך מהחורים
) מתה עלייך יפה שלייייייי!!!שבת שלום.

מסרתי גם מסרתי[:

הכרתי רק את אחת מהנועות, אוף זה כלכך הולך לבלבל אותי!
ממש בא לי כבר לראות ת'שכבה!!
אני אנסה להשיג תמונות מהסמינר ואעלה..

פורה

New member
מעין הייתה המדריכה שלך??!!??!1

יווו איזה כיף לך... היא מדריכה מעולה... היא גם מדריכה את הקבוצה שלי בקן (קשקשתא)... נכון שהיא הייתה מעולה??

הכי מעולה../images/Emo6.gif

הם ניסו לעשות לנו את "רוצה קפה" ופשוט כל שניה מעיין, לאה, ועופר שהגיע לבקר(מהפועל, במקור מכפ"ס, הולך למק"ק בהרי אפריים) הסתובבו, מתו מצחוק, וחזרו, ואחרי שתי דקות שוב, הסתובבו, נקרעו מצחוק וחזרו.

חחחחחחחחח

נו אם זה היה בזמן אחר זה לא בטוח היה קורה, זה קרה רק בגלל השיחה שהייתה לנו לפני זה שהיינו הרוגים מצחוק בערך בגללה D: "גברתתתתתתתתתת את גומרתתתתתתתת?!?!?!" "איפה החברים שלכם?" "יושבים עם צבי" חח

יושבים עם יוסוף בתעלה../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח היה כלכךךךךךך מצחיקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקק היינו פשוט במצב כפית

the mush

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo6.gif

אבל זה כלכך נורא המחשבה אני לא אראה אותו על בסיס יומיומי יותר.

למעלה