י' מעוניינים!

י' מעוניינים!

היה מדהיםמדהיםמדהיםמדהים! הייתה לי קבוצה הכיייייי אדירה בעולם היינו 9 קיבוצניקים ו5 עירונים מדריכות אדירות(לאה שמקמנרת באשדוד ומעין שמקמנרת בכרמיאל) היה פשוט איכווווווווות אין לי מילים לתאר כמה נהנתי. ישנתי בממוצע 4 שעות בלילה, יש לנו מרכזות שכבה הכייי חמודות בעולם(נועה ונועה), ובאמת היה מדהים!!! חוג 11 אימפריה![: אוף אני כבר מתגעגעת לכולם

חזוז

New member
אני חייב להגיד

הרמתם את אחד הערבים הכי מצחיקים שראיתי בחיים שלי, הייתם גדולים, שמעתי מהרבה יג' שזה היה הסמינר הכי משמעותי שהם העבירו במהלך השנה.

חחחחח היה ערב מצויין.

דיי עיצבן אותי שכל ההתחלה של הערב הייתי צריכה לחפש לידיד שלי שיר כי הוא פשוט היה אמור לשיר אותו במפקד והוא לא הכיר אותו
איך קיים שמו"צניק שלא מכיר את "בתי קפה"?! היית בערב?!
חבל שלא אמרת או משהו.. הייתי שמחה לראות אותך. הכי הרג אותי החיקוי של עופר
ובכלל, יריב המלך(זה שחיקה את מעין).

חזוז

New member
הייתי הרבה בהרי אפריים במהלך הסמינר

היו לנו שיחות לגבי הקייצת, הלכתי לנגן עם הלהקה וביקרתי את אח שלי (עמיר, שהייה בצוות הטכני, "היידה" נו) היה תענוג לראות אתכם, גם במהלך הסמינר וגם במהלך הערב והמפקד אש. הגיטרה בס שניגנה אצלכם בערב הייתה שלי,השאלתי לסמינר ציוד כמו מגברים וכבלים, את כולם החזירו במצב שלם. היה נראה לי שראיתי את הבחור הג'ינגי' מרמת אביב אבל לא הייתי בטוח...

הגיטרה שאסי ניגן אליה../images/Emo3.gif

עמיר? נראלי אני יודעת על מי אתה מדבר
חבל שלא אמרת, באמת שהייתי שמחה לראות אותך.

אני חושבת שאני ראיתי אותך.

נכנסת לחדר שהיינו בו בחוג שניה לפני שהלכנו. והיית עם ליאת מהקן שלך. נראה לי. רציתי להגיד שלום או משהו אבל לא ידעתי אם תדע מי אני וגם המדריכות הלחיצו אותנו על לרוץ לדשא... יש לכם אחלה מוסד, באמת.

באמת?../images/Emo2.gif

ת'אמת שאני אישית יותר אהבתי את צפית, לא בגלל שזה הביצפר שלי, זה בגלל שהמקום הרבה יותר יפה, יותר קטן. חכי שתגיעי לצפית ותביני:)

חזוז

New member
תאמת

הרי אפריים זה הרבה יותר מהדשאים, הבניינים וחדר האוכל, קשה להבין את המשמעות האמיתית של המקום הזה, כל אדם מקבל שם את הזכות להתבטא, בחווה האורגנית, בערב במה, ביצירה, בחדרי המוזיקה, בשמו"צ ובחברה ובחינוך שסביבו. יש עוד כ"כ הרבה שלא ראיתם, לא את השדות, היערות והמקום עצמו, פעם הבאה אני אעשה לכם סיבוב אמיתי.

החווה האורגנית?

זה החוות חצילים שהייתה שם? D: חחח תמיד צחקקנו כשעברנו ליד זה כי היה איזה קטע עם חצילים בסמינר הזה...

אז מתי אני באה לנופשון בהרי אפרים?!הא?!../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

אוף גם י' מעוניינים שלנו היה אמור להיות בהרי אפריים ... אבל בגלל המלחמה זה עבר למבואות הנגב. פוייייייי..המוסד הכי הכי מוזר שבעולם..האולם היה לא ממוזג,השירותים היו זוועתים ואפילו לא היה חדר אוכל! אבל לפחות היו ממטרות פתוחות בזמן הארוחת צהריים שהיה אפשר לרוץ בהן ולהתרטב
ועכשיו שאני חושבת עלזה, היתי לא מזמן בקיבוץ של הרי אפריים...רמת השופט...פספסתי הזדמנות לבקר בהרי אפריים,הא?D:

באממממממממממממממממממממממממממממת????????

אני היתי בשבוע הראשון של יולי! איך זה שלא ראיתי אותך? יואו זה אחד הקיבוצים היפים,באמממממממממת...[והיתי בהרבה]! אוףףףף איזה פספוס

סיפור ארוך,אבל אני אנסה לקצר=]

דוד שלי,החליט שהגיע הזמן לחזור לשורשים לקיבוץ משמר העמק..אבל לנסוע ליום אחד זה מזה לא מספיק.. וגם ככה צריך לעשות נופש עם כל החמולה חח..ונו,בית מלון באילת עם חמולה זה פאסה. אז כל החמולה החליטה שצריך ללכת לקיבוץ ליד שיש בו אירוח כפרי ..בגלל שבמשמר העמק אין(טחונים חחחח
). אז הגענו איכשהו אליכם=] ויש מלאן כלבים חמודייייייייייייים ..שכל הזמן שיחקו עם הכלבה שלי

לא נורא!

קודם כל זה קיבוץ אין השופט לא רמת השופט חחח ודבר שני לא הפסדת הרבה

חזוז

New member
יש רמת השופט ויש עין השופט

שני קיבוצים שונים לגמרי, במרחק קילומטר וחצי אחד מהשני. מוסד הרי אפריים נמצא קרוב מאוד לעין השופט.

אני באמת חולה על החבר'ה מהריי אפריים. אבל.

החניכים שלכם ממש ממש מעצבנים עד שהם גדלים. כאילו במחנה שומרי של ד-ו הייתי מלווץ וה ו'ניקים שלכם אשכרה באו שש אנשים לעשות מעגל טרולים מסביב לאחי הקטן. שקטן מכולם שם גם בגיל וגם בגובה בכמה ראשים. הייתי על סף להביא הם מכות. כי זה היה מול העיניים שלי. אבל פשוט הוצאתי משם את אח שלי ולקחתי אותו חזרה לקבוצה של גלבוע. ואז הייתי גבר גבר, ובמקום ללכת לאיים עליהם שלא ייגעו באח שלי. הלכתי לסתיב ולנדב התנין. ודיברתי איתם, שירגיעו תחניכים שלהם. וליתר בטחון הלכתי גם להדס ולליאת והסתבר שיש למי לפנות בשכבת שומריה. זה המקום להגיד שליאת. היית סבבה של ראש ראשית. ואני מעריך את איך שעזרת לי אם מה שקרה עם אח שלי. ובכללי שאני חולה על כל החבר'ה מהריי אפריים. פשוט כשהם קטנים הגאווה עולה להם למוח. יש במה להיות גאים... אבל בכל זאת, תרגיעו תחניכים שלכם. חחח חפרתי. סליחה. אני אלך לישון עכשיו אני חושב.

למעלה