י ל ד ו נ ת ? ? ? ?

@tagel

New member
י ל ד ו נ ת ? ? ? ?

אני מקווה שהבנת עד כמה את לא מאותגרת שכלית לא מעניינת לא מיוחדת לא מוצלחת לא מבדרת לא נורמאלית יש פורומים סוטים אחרים לכי תמרחי את השטויות שלך שם! זו רק דעתי כמובן פשוט הבעת את דעתך ואני הבעתי את שלי אין סיבה לכעוס

תגל!!היא רק ילדונת באמת!!

מדובר בילדה בת 17 ,ביתה של גולשת חמודה ואהודה שכבר בעתיד המלצתי בפניה שתפנה מירצה לפורומים המתאימים בשבילה אך הנה היא חזרה. לא צריך לכעוס,כי גם במציאות במפגש של הגדולים באים הילדים להגיד שלום. מסכים איתך שלהציג בצורה כזאת את החריגים בחברתנו יש כאן טעם לפסול אפילו מבחינת החינוך שהוקנה לאותה ילדה שתצא לה לחיים וזה יהיה יחסה לסובבים אותה שאינם בדיוק דומים לה-חינוך לסובלנות לא קיבלה!!!!!!!! ומי שנקרע מצחוק מדבריה לא טוב ממנה!!!!!! מצטער ,זאת דעתי על הכתוב וגם אם היה רק נסיון לבדח.

phantom

New member
הגיעו ימי המשיח -- אני מסכים איתך...

אבל מי אני בסך הכל ? אחד שנראה כמו זין בלי חור ותעודת הזהות שלו לא נסגרת בגלל האף... מצטער ילדונת - אבל יש דברים שממש אין צורך לכתוב אותם...

ליאתוש

New member
ארבל מהכרמל

תודה על המחמאה שאני חמודה ובקשר לילדונת היא אכן רק בת 17 ולידיעה כללית היא כן מקבלת את החריג ואף עוזרת לחריגים בכל דרך אפשרית ולא אתה ולא אחר יכול לקבוע איזה חינוך היא לא קיבלה או איזה כן וכל הכתוב לקוח מחלומות בהקיציס ולא דברים שיצאו ממנה אז אל תדבר לי כאן על חוסר חינוך בבקשה ליאתוש

לצטט משמעותו לצדד!!!!!!!

ואם היתה מקבלת בחילה מכך בוודאי לא היתה מצטטת?! אולי נביא לכאן גם את מיין קאמפ רק כציטוט???????????

ארבל הגזמת .. מה הקשר בין מה שילדונת כתבה לבין המיין קאמפ???

בכלל לא במקום . די אנחנו צריכים לפעמים לשקול מילים לפני שמוצאים אותם מהפה. ילדונת היא הבת של ליאתוש ותאמין לי מכל מה ששמעתי שניהן מקסימות מוחנכות ומתורבתות . אז די ארבל רק ממנה לא מתאים לא לך ולא מכבר אותה

שרון היקרה-התשובה למעלה!!

בצער נאמרו דברי כי מבלי להכיר את ליאתוש יודע אנוכי כי דמות אהובה ונערצת היא כאן וכנראה לא בחינם וליאתוש יודעת שהיא עוד חייבת לי אדום אחד לפחות אך אם הרשתה לביתה להסתובב בחדרי חבריה לא היתה צריכה זו הקטנה לבייש את אימה. אני למשל לבני הגולש אוסר להכנס לפורומים בהם אני פעיל ושיצבור או יפסיד מהקופה שלו...

Cגל

New member
בחזרה לעתיד....

כבר בעתיד המלצת??? יווווו איך הספקת? עם איזו חללית הגעת? איפה כל הצוות לעזאזל?

למעלה