י י י י י י י י ש ש ש ש ש ש ש ש

dominogrose

New member
י י י י י י י י ש ש ש ש ש ש ש ש ../images/Emo13.gif

סוף סוף פורום שחיכתי לו כל חיי!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
חלקיכם בוודאי מכירים אותי.... כמו קרן למשל.... אני משערת שגם גולדי , מורן , חן, יעל וכו´ וכו´ כותבות כאן בפורום... רק... גלו את עצמיכן!
אז למי שלא מכיר אותי... אני סיון, חולת דומינו! ובעיקר חולה על אדירו´ש! הייתי בכל ההופעות שלהם! ואם תשאלו את דעתי.... אין כמו דומינו!!!! אשמח להכיר ולשמוע חוויות מאוהבי דומינו!!
מישהו היה לאחרונה בהופעה שלהם...?? אני כן....- איך לא....!!!!!
***דומינו***

dominogrose

New member
דרך אגב.....

אני בניתי אתר שכולל בעיקר את דומינו אז מי שמעוניין לראות... אני גם אשמח לשמוע תגובות.... אני רק מזהירה אתכם שהאתר לא מעודכן כל כך כי אין באפשרותי להוסיף או לשנות דברים... (לצערי...)
www.geocities.com/dominogrose/domino_1.html כולכם מוזמנים.... (אם אתם לא מצליחים להיכנס, אנא תודיעו לי...) ***דומינו***

keren007

New member
.....

ממתי את כותבת בתפוז
איך זה שלא ראיתי אותך קודם
את בכלל לא מתחברת!!!! טוף..... כן, באמת הפורום הזה פורום שאפשר לדבר בו... וכפי שאת רואה אני וגולדי כבר נמצאות פה אז...... ביי בינתיים, קרן

$ מעיין $

New member
גם אני חולה על דומינוווווווווווו!!!

במיוחד על רועי איך שהוא עושה: "סתמי".... אחחחח זה קורע..... ואני מצליחה לחקות אותו רק כשאני מצוננת..... :)

*חמודה

New member
לסיוונוש !!!

היי סיוונוש !!! זאת אני, גולדי ברוכה הבאה לפורם...היית בהופעה לאחרונה?

dominogrose

New member
גולדו´ש מתוקה, מה המצבו´ש?

מה קורה, אחותי? הייתי בהופעה לפני שבועיים בתל אביב. וקצת דיברנו עלייך.... תשאלי, תשאלי לפרטים...
ואני גם הולכת מחר להופעה אז תגידי, מתי את באה...?!??!? ***דומינו***

*חמודה

New member
סיוון- דחוף- לפני שאני מתקבלת התקף

מה אמרתם עלי ???? אני אבוא בקרוב !!! מבטיחה... תעני לי ( :

*-*SUNSHINE*-*

New member
ברוכה הבאה!!! ../images/Emo24.gif ../images/Emo42.gif

אני מאמינה,שלפחות חיצ פורום חולה על דומינו....אני אישית... -מ-ט-ו-ר-פ-ת-! עליהם!!! בעיקר על רועי וכשהוא עושה את מאשה....<שאני אישית מחקה פרפקט!> וכשהוא עושה את את הילד ההוא שאת השם אני א זוכרת..."עדריאל ועזריאל,גרגר גרגרררררר" פחחחחח גדול!! ואם כבר אדיר שאני מתה עליו...אז כשהוא עושה את המורה לריקוד או את קובאץ´!! -שני-

*חמודה

New member
לשני- המורה לריקוד

אני מתה על אדירוש !!! ולכן, יש לי כמה מילים בשבילך: צדיק כתמר יםרח יפרח... יתוש ,יתוש, ג´וק וגו´ק, דבורה

*-*SUNSHINE*-*

New member
אחותיש....קבלי!!!! ../images/Emo8.gif

ואני יודעת את הריקוד בע"פ!!!! "עקב שמאל, תהו ובוהו, אדם אדם חוה-רוצה תפוח??? סיבוב שתיים שלוש אוי נפל...<מה נפל? לוחות הברית,הכל בתנ"ך!> סיבוב שתים שלוש סנה בוער ,הא הא הא הא הא.. בת שבע בת שבע... דוד דוד בת שבע בתש בע, יונתן מ ק נ א! בת שבע בת שבע דוד דוד משה בתוך תיבה קטנה... קטנה! אויייש הם משפיעים עלי... -שני-

keren007

New member
בואו נעשה שירה בציבור!

בעיטה ימין שמאל ימין אחורה על שמאל ... ... היי היי! אל ימין, אל שמאל, קטנה קטנה! סיבוב שתיים שלוש... צ´ווו!! סיבוב שתיים שלוש..... קינוח! זקנה, זקנה, בת יענה! תמרור, עצור, אל ימין, אל שמאל, גלישה בצומת גלישה בצומת, יו טרן, יו טרן יתוש! יתוש! ג´וק וג´וק דבורה! יותוש! יתוש! ג´וק וג´וק דבורה, היי!!!!!!!!

*-*SUNSHINE*-*

New member
וואייי!! אהבתי!! יאללה בואו!!../images/Emo8.gif

חופשי!!!! ואם לא אז אני אשיר לכם... "נפגעתי שתיים שלוש אוייי".. חחחח...ע-נ-ק-! אני מודה שיורדות לי דמעות מצחוק...זה כבר נוסטלגיה...לא משדרים אותם ולא את אחים שלהם וכח מה שנותר זה הקלטות שהקלטתי... -שני-

keren007

New member
טוף, בא לי עוד שיר!

אבל הפעם בואו נעשה את זה בתורות..... כל אחד שתי שורות (למי שיודע): אני רוסיה\ מאשה שלום, השם שלי הוא מאשה אני אישה רגישה... עכשיו..... תמשיכו אותם!

*-*SUNSHINE*-*

New member
המשךךךךך...../images/Emo8.gif

שלוום השם שלי הוא מאשה.. אני אישה רגישה.... כשמישהו מעיק לי :"את צורחת" אני עונה לו:" תיכנס לי בתחתתתת!" חלמתי להיות בלרינה אבל לא הייתה לי שום קומבינה... אז יריתי בבוחן בלי לחשוב כי עשה לי... עשה לי...ארה וזה....טווווווובבב אז מי שיאמר שאני בהמה אני אפוצץ לו חצ´קון או שומה לא סתם ארוטית וגם אקזוטית,לא מציאה אני רוסיה מה הבעיההההההה?? קשה בעבודה כשלא אומרים תודה קשה קשה קשה קשה למאשה אהה אהה קשה עם השפה קשה יש גם בלחם קשה לשלוט ביצרים קשה לשתוק קשה לא לדבר.... קשה לשמוע חריקות של טוסטוסים קשה מאוד להיות רוסים... אההה...אהההה אני שוב פעם נפגעתי... אני מרגישה שרציתי,אבל לא, הם רצו ש...אני באתי אבל...אהההה...רא טוה תרייי אז מי שיאמר שאני בהמה אני אפוצץ לו חצ´קון או שומה, לא סתם ארוטית,וגם אקזוטית..... אם מישהו פוגע בי אני ישר מחזירה ואמרת לו.... הלווואיייי שתיפתח לך מטריה בבטן הלוואי שאשתך תהיה כבר אלמנהההההה הלוואיייי שלא תמצא אף פעם חניה הלוואי <הלוואי> שיתפתח אצלך האולקוס <הלוואי> הלוואיייי שתהיה לך כבר הלוויה הלוואייי <הלוואי> שתככב בפרק של פוקוס.... הלוואי ...<הלוואי> שתלא תמצא אף פעם חניה הלוואייייייייי ויום אחד תשתה דגימה של שתןןןןןןןןןן אהההה אני רוסיה!! אחחחח איזה שיר אלוף זה!!! יש לי אותו...מי שירצה,יבקש ויקבל בשמחה!! -שני-

*חמודה

New member
אחותי...קבלי בהםוכה

אני דווקא חשבתי על שיר אחר : סיבוב שתיים שלוש אפצי סיבוב חזרה קינוח. זקנה זקנה בת יענה תמרור עצור, ימין ושמאל, פניה בצומת פניה בצומת יוטורן, יו טורן

dominogrose

New member
ג ג ג ד ד ד ו ו ו ל ל ל ל ל ל !!!!!

איזו אחוווההההה!!!!!! חחחחחחחחח....
כל - כך טוב לדעת שאוהבים פה דומינו!!!
מה שלומכן בנות?? מי שאוהב את דומינו....- את מי אתם הכי אוהבים מדומינו??? אני כמובן את אדירו´ש המתוק!!!
דרך-אגב.... קרן וגולדי. דיברתי עם אדיר לאחרונה והוא מסר לכן ד"ש... אל תחשבו שהוא שכח את מה שהבאתן לו....
ועכשיו כל הקנאים לצעוק - "אאאאאאאאאאאאאאאאההההההההההההההה......." חחחחחחחחחחח...... סתם...סתם... הכל בצחוק אני במצב רוח מרומם במיוחד היום....
בנות, אני הולכת מחר לאפקט הדומינו... בפעם המיליון...
טוב, מה איכפת לי... זה לא עולה לי כסף.... כמה שיותר , יותר טוב!!!
וכמו שחכמינו נהגו לומר - " לא בכפייה הכל ברוח טובה! " ***דומינו***

למעלה