היום יום הולדת לאלינור מזל טוב!!!! עד 120!!! אושר עושר בריאות והצלחה בהכללל!! =]]]]]
N N o a a1 New member 16/9/06 #1 ../images/Emo65.gifהיום יום הולדת לאלינור../images/Emo212.gif מזל טוב!!!! עד 120!!! אושר עושר בריאות והצלחה בהכללל!! =]]]]]
../images/Emo65.gifהיום יום הולדת לאלינור../images/Emo212.gif מזל טוב!!!! עד 120!!! אושר עושר בריאות והצלחה בהכללל!! =]]]]]
J JusT BaRi New member 16/9/06 #2 י-ו-מ-ו-ל-ד-ת! אתמול יומולדת לאולגה!! היום יומולדת לאלינור!! ומחר יומולדת לנועה!! מזל טובבבבבב בננותתתתתתת!!
י-ו-מ-ו-ל-ד-ת! אתמול יומולדת לאולגה!! היום יומולדת לאלינור!! ומחר יומולדת לנועה!! מזל טובבבבבב בננותתתתתתת!!
ל לולי הפ33ה New member 16/9/06 #4 ../images/Emo49.gif אולגה- אני לא מכירה כל כך אבל המון מזל טופ אלינור- את ממש מדהימה ואחראית ותודה על הכל והמו7ן המון מזל טוב נועהההה את ילדה ממש ממש חמודה הצלחה ב-ה-כ-ל! המון כיף אהבה ואושר !!!!!אני מקווה שנמשיך להתכתב ולהכיר! וחג שמח לכולם ושנה מתוקה
../images/Emo49.gif אולגה- אני לא מכירה כל כך אבל המון מזל טופ אלינור- את ממש מדהימה ואחראית ותודה על הכל והמו7ן המון מזל טוב נועהההה את ילדה ממש ממש חמודה הצלחה ב-ה-כ-ל! המון כיף אהבה ואושר !!!!!אני מקווה שנמשיך להתכתב ולהכיר! וחג שמח לכולם ושנה מתוקה
ל לב המאמין New member 16/9/06 #5 ../images/Emo77.gif../images/Emo49.gif לשלושת הבנות../images/Emo77.gif../images/Emo24.gif
T TillsWIFE New member 17/9/06 #9 המונמומונמון ../images/Emo49.gif 3X ../images/Emo213.gif שלכל אחת מכן יהיה יומולדת נפלא ושנה נפלאה עם הגיל החדש!!! עד 120! מירי
המונמומונמון ../images/Emo49.gif 3X ../images/Emo213.gif שלכל אחת מכן יהיה יומולדת נפלא ושנה נפלאה עם הגיל החדש!!! עד 120! מירי
א אולגיטוש New member 17/9/06 #10 תודה../images/Emo24.gif../images/Emo213.gif../images/Emo77.gif ומזל טוב לאלינור ולנועההה
ס סוודר בסדר New member 16/9/06 #7 אלינור כנסי רגע../images/Emo99.gif../images/Emo23.gif../images/Emo24.gif אלינור אני מאחלת לך שתקבלי הרבה- והרבה- ושתהיי- בחיים תמשיכי להיות מנהלת טובה מאוד בכל דרך שתרצי בה שכל החלומות והמשאלות שלך יתגשמו אני אותך,אלינור שיר
אלינור כנסי רגע../images/Emo99.gif../images/Emo23.gif../images/Emo24.gif אלינור אני מאחלת לך שתקבלי הרבה- והרבה- ושתהיי- בחיים תמשיכי להיות מנהלת טובה מאוד בכל דרך שתרצי בה שכל החלומות והמשאלות שלך יתגשמו אני אותך,אלינור שיר
I Its all about me New member 17/9/06 #8 ../images/Emo15.gif+../images/Emo180.gif מזל טובבב!!!!! את עושה עבודה נהדרת בפורום.... עד 120 תיהי מאושרת.... בריאה...תצליחי בהכל.....
../images/Emo15.gif+../images/Emo180.gif מזל טובבב!!!!! את עושה עבודה נהדרת בפורום.... עד 120 תיהי מאושרת.... בריאה...תצליחי בהכל.....