י ב ש

Tamar43

New member
י ב ש ../images/Emo4.gif

בתור צופה מהצד בדרך כלל..... מה קורה לפורום הזה? התייבשו כולם? נרדמו? התייאשו? ממש יבש במלוא מובן המילה בזמן האחרון

סורי

לא בכוונה אני כאן... אבל יש לי קצת מלחמה עם עצמי לא כל הנוצץ זהב טיפש המאמין לכל דבר שמחים עם מה שיש ולא עם מה שאין לא מחפשים באפילה את האור העמום ותעבוד כאילו אתה לא זקוק לכסף. תאהב כאילו אף פעם לא פגעו בך. תרקוד כאילו שאף אחד לא רואה אותך האושר הוא המסע עצמו אל היעד, אבל תזכור ההצלחה היא כמו סולם אי אפשר לטפס אליה כשהידיים בכיסים http://www.hydepark.co.il/hydepark/forum.asp?forum_id=2634

Sefy

New member
../images/Emo4.gif ? Why are you fighting yourself

It's a losing battle, cause if you win, you lose, and if you lose, you lose again, so what are you fighting about ? make love not war

ס ל י ח ה ../images/Emo35.gif ../images/Emo35.gif ../images/Emo35.gif

האמת שזה נראה לי קצת לא לעניין להיות משתתף פאסיבי ולהתלונן על יובש.. כמה שאני אוהבת לכתוב, לא תמיד יש לי זמן, או חשק, או סתם לא בא לי - אבל לבוא בטענות כשאתה בעצמך לא כותב.. לא פייר

Tamar43

New member
איזו תגובה........

לא בא לך, אל תכתבי....... קודם כל לא באתי בטענות לאף אחד, סתם ציינתי עובדה. לא צריך לקום ולהתנפל אגב, עד כמה שאני יודעת Tamar היה עד היום שם נשי ולא גברי אז לפני שאת מתפרצת תעצרי ותחשבי קצת.

קודם כל לא התנפלתי

אני חושבת שעניתי לך בנימוס. שנית, השימוש במילה "אתה" הוא שימוש כללי ולא מונה ישירות אלייך אין לי טענות כלפי אנשים שרק קוראים, זה אחלה.. אבל עדיין, למרות שאת לא אוהבת את זה - לדעתי זה לא לעניין להתלונן על יובש. לא מנסה לריב איתך, רק להגיד מה אני חושבת.

פיאנו

New member
יבש...אז תרטיבי טיפה

או שלא כואב לך על יבש? אני דוקא הכי נהנה כשיבש וקשה לי לזוז בתוכה.

למעלה