י"ב שימו לב!!!!!!!!!!!!!!!!!!

קשתונה

New member
י"ב שימו לב!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ההודעה ההיא מסרבת לקפוץ אז- לא לשכוח להביא תחפושות למיונים... בעזרת השם מי יתן ותהיה מסיבת פורים!!!!!!

S a l i t

New member
את רוצה שאני יבכה בכוח???

את יודעת איזה משבר מנטאלי אני יעבור אם אני כן יביא תחפושת ובסוף לא נעשה עם זה כלום?

קשתונה

New member
סלעית

אני לא אוותר על להתחפש אני אלך מחופשת גם אם זה אומר להתחפש לבד:) מבטיחה חחחחחחח:)

just stav

New member
אוי אוי אוי!!!

עם כל הבלאגן של השבוע האחרון בכלל, הצלחתי לשכוח מפורים ומתחפושת! איך אני מארגנת תחפושת ביומיים?? ושל מה?? רעיונות???
יום טוב לכולם Love סתו

תעשי מה שאני עשיתי!

תעשי רשימה של כל מיני מילים.. סתם מילים כמו: בית, חלון, כורסא ותבקשי גם מאנשים אחרים שיכינו בשבילך רשימות ואז תקיפי את המילים שאפשר להתחפש אליהן ותזרמי עם זה

kedeman

New member
חברי פורום יקרים!!!!

סתו ושי נתקעו בלי תחפושות לפורים האם תצליחו למצוא תחפושות אליהן הם יוכלו להתחפש???? (משהו נחמד שלא מצריך הרבה השקעה)

לא קשה!

זה אפילו בשביל שני אנשים.. אבל מעצבן ללכת יחד נראה לי.. כל אחד מהאנשים לובד בגדים כסופים תוקע שטויות כמו אטבים על השיער וקושר לידיים שני חוטים שצמודים לאדם השני מהצד השני ועל החבל תולים בגדים זה דווקא רעיון שבן דוד שלי פעם התחפש אליו המילים סתם עלו לי עכשיו לילה טוב

just stav

New member
אבל זה בעייתי...

מי ירצה יום שלם להסתובב קשור לשי??
יום טוב לכולם Love סתו

kedeman

New member
את היית רוצה!!!!

:) תודי!!!! ואת עוד היית רוצה ליותר מיום אחד, אני מכיר אותך

just stav

New member
כמובן...

זה הדבר היחידי שאני חולמת עליו בלילה...
יום טוב לכולם Love סתו

HairyPoota

New member
טוב אז רעיון שלי...

זה להתחפש לחבר שלכם...רצוי שהחבר יהיה מוזר ככל האפשר.... ושהחבר שלכם יתחפש אלייכם....

just stav

New member
גם אני!

אתמול בלילה (יותר בכיוון של לפנות בוקר) הלכתי לישון ממש עצובה כי לא הייתה לי תחפושת. היום בבוקר בכלל לא רציתי לקום. ואז פתאום הגיע אלי סימן משמים (או מתיק התחפושות של אמא) ואילתרתי משהו ב-8 בבוקר. נדוש, בנאלי וחרוש, אבל לפחות תחפושת. (רותם, לא לגלות להם!) אז י"בניקים יקרים, נתראה עוד כמה שעות במיונים. ובעז, אל תשכחו להתקשר כשאתם יוצאים. אה, שי, יש לי רעיון בשבילך... אבל הוא מערב ספריי שחור, הליכה על 4 ולעשות כל מה שאני אומרת... מעוניין?
פורים שמח לכולם
יום טוב לכולם Love סתו

למעלה