י"בניקים מחורפנים

י"בניקים מחורפנים

חבר'ה, אני חייב להגיד לכם שהבוסים של סמינר תנועה יש בהם המון דברים טובים - אבל גם יש להם כמה בעיות!!!!!!!!! א. הם טמבלים ב.אלה ביניהם שלא טמבלים סתם מתעצבנת נורא מהר ג. הם עשו אחלה סמינר אז מי שלא יגיע יקבל מכות!!!!!!!!! וחוץ מזה, גברת צ'רטקוף הקטנה! את האחות היחידה שעדיין לא הוכיחה את עצמה שהיא יותר תותחית מאחיה הגדול והקופיף :) קחי בחשבון.....

אם אנחנו טמבלים

אז אני רק יכול להגיד שלמדנו מהמאסטר...

ה טמבל

New member
רגע רגע!! מי המאסטר אני רוצה

להבין?!?! וכן הסמינר יהיה מדהים, חסר למי שלא יגיע!!

ה טמבל

New member
מי שלא יגיע טוקר ישב עליו! ../images/Emo3.gif

שאני יבין, אתה ממש רוצה לראות אותנו בראיון שני אה?

אני לא רוצה אני אראה :)

כל המתחכמים למיניהם שחושבים שזה מצחיק שקיבלתי 4 ימי מחבוש על תנאי בגלל כמה י"בניקים טמבלים שימחקו את החיוך מהפנים!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

אני לא רוצה אני אראה :)

כל המתחכמים למיניהם שחושבים שזה מצחיק שקיבלתי 4 ימי מחבוש על תנאי בגלל כמה י"בניקים טמבלים שימחקו את החיוך מהפנים!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ה כוסית

New member
תרגעו כולכם...

הוא כולה החמי לנו הרי טמבלים זאת מחמאה לעומת מה מה שאנחנו באמת. תודה טוקר על המחמאה. (אני מסמיקה)

אוי טוקר, טוקר.. מה אני אעשה איתך??

טוב, אתה חייב להודות שזה קצצצצצתתת קשה להיות יותר תותחית מתיקי. אז ייקח לי קצת זמן, אבל בסוף עוד אנשים יבואו אליו "היי! אתה אח של נגה!!", בדיוק כמו שבאים אליי.. ואני אהיה מאושרת! וחוצמזה - אל תגיד שלא - כי אתה אמרת את זה בעצמך!!! ועוד נקודה למחשבה, מר טוקר הבוגר, שזה קצת (הרבה) יותר פאדיחות שכולם מכירים אותך בתור אח של אחיך הקטן ושמאור יותר מוכשר וטוב ממך, מאשר שאותי מכירים בתור אחות של תיקי. וגם, זה לא אומר שהוא יותר מוכשר ממני... (הוא יותר מוכשר ממני - אבל זה לא אומר את זה!) ותחשוב על זהההה!!

אוי נוגה נוגה נוגה

א. תביני - אם אני לא הייתי מגדל את אחי כמו שגידלתי אותו הוא בחיים לא היה מצליח לעלות עלי :) ב. התנועה מכירה אותי בתור אח שלו רק כי אני כבר זקן מידי ג. הוא בחיים לא עשה לי פדיחות כשהוא היה בגיחה (אם את מבינה על מה אני מדבר) :) ד. את צודקת, באמת יותר קשה להיות תותח מתיקי מאשר ממני, אבל אני בטוח שאח שלי כבר היה מצליח לעשות את זה :)

אתה מצחיק אותי...

איזה פאדיחות בדיוק עשיתי לתיקי בגיחה?! אם כבר אז אייל עשה לו פאדיחות, לא אני, כשהוא הכיר אותי לכל הגרעינרים שהיו שם.. חי חי..
ושתדע שגם אח שלך לא היה מצליח במשימה להיות תותח יותר מתיקי, וכבר שני תותחים מספיק גדולים לבית משפחת צ'רטקוף ניסו, ואם הם לא הצליחו - אז אפחד לא יצליח!

שקסי

New member
טוקר טוקר טוקר טוקר ......

מתי כבר תבין?? מתי? שאנחנו לא הטמבלים פה- זה רק אתה!! ותיצהרו חברים- ברגע שטוקר יושב עלייך- זה הסוף!! (מדברת מתוך ניסיון...) בחיים אל תיתנו לו להגיע לשבת לכם על הגב- כי אם הגב שלכם אי פעם היה שלם...אז אח"כ הוא כבר לא יהיה!! (הוכחה!!) שיהיה לכולם ערב מוצלח והמשך צפיה מהנה.. וחסר למי שלא בא לסימינר!

אל תתנו לטוקר לשבת עליכם!

כן כן, גם לי ישניסיון בענין, וזה באמת הסוף... טוקר, אתה חייב להפסיק להפחיד ילדים קטנים ברחוב....

שרונה מתי ישבתי עלייך פעם אחרונה?

חבר'ה, כולם סתם מבלבלים את המוח, אין אף אחת שיכולה לתת הוכחות מוצקות שישבתי עליה!!!!!!!!!! לא שקסי, לא רונה, אולי רק מטל מהגרעין שלי אבל עליה מותר לי כי היא מהגרעין שלי!!!!!!!!!!

טוקר אתה אדיוט!

זהו זה רשמי! אם עוד פעם אחת תקרא לי "רונה" (כמו השיר הנורא) אני נשבעת לך שאני שוב אשב עליך, ולא ארד! מילה שלי..... :) ד"א- תתכונן למכות (סיבוב 2)- אני באה יום רביעי......

נשבר שיא הטמטום! שוב!

אני שואלת את אהוד לתומי מה אנחנו עוד צריכים לסגור בקשר לסמינר, אז הגאון שואל 'איזה סמינר?' קיצר, הסברתי לו עוד כמה שניות, ובשניה הזאת גיליתי שהוא פשוט צוחק עלי!!!! אז אהוד- לך תמות! פשוט לך תמות!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ה טמבל

New member
../images/Emo67.gif../images/Emo6.gif../images/Emo151.gif../images/Emo68.gif../images/Emo67.gif

חחחחחח צחקתי איזה כמה דקות עכשיו

למעלה