ניקי הילטון מה נסגר עם השמלה..
T TaLoOsH 1המקורית New member 29/9/06 #21 היא נראית מזה שמנה../images/Emo6.gif../images/Emo109.gif../images/Emo74.gif
A American Starfish New member 29/9/06 #27 תגידו, מה זה "שרשור התמונות הכי מזעזעות של סלבס"? במחשבה שניה, לפני יום כיפור זה דווקא יעזור- מוציא ת'חשק לאכול (אולי רק מעורר חשק להאכיל את ניקול )
תגידו, מה זה "שרשור התמונות הכי מזעזעות של סלבס"? במחשבה שניה, לפני יום כיפור זה דווקא יעזור- מוציא ת'חשק לאכול (אולי רק מעורר חשק להאכיל את ניקול )
C CharmingStrawberry New member 29/9/06 #28 ../images/Emo100.gif../images/Emo108.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif
נ נ ו נ י י י New member 28/9/06 #12 ניקי הילטון ולינדזי לפי ההודעה שהיתה מצורפת לתמונה הבנתי שניקי ופאריס הזמינו את לינדזי לאיזו מסיבה.. משהו כזה.. מוזר
ניקי הילטון ולינדזי לפי ההודעה שהיתה מצורפת לתמונה הבנתי שניקי ופאריס הזמינו את לינדזי לאיזו מסיבה.. משהו כזה.. מוזר
C CharmingStrawberry New member 28/9/06 #16 ../images/Emo100.gif../images/Emo108.gif../images/Emo45.gifהבנתי שחבר של לינדזי עזב אותה ובאותו ערב כבר היה במסיבה עם פריס וגם הן בכל כך כאסח
../images/Emo100.gif../images/Emo108.gif../images/Emo45.gifהבנתי שחבר של לינדזי עזב אותה ובאותו ערב כבר היה במסיבה עם פריס וגם הן בכל כך כאסח
T TaLoOsH 1המקורית New member 29/9/06 #22 רגע...../images/Emo109.gif../images/Emo74.gif איך בתמונה אחת של ניקי יש לה שיער חום ובתמונה אחת בלונדיני, ושתיהן אמורות להיות חדשות?
רגע...../images/Emo109.gif../images/Emo74.gif איך בתמונה אחת של ניקי יש לה שיער חום ובתמונה אחת בלונדיני, ושתיהן אמורות להיות חדשות?
נ נ ו נ י י י New member 29/9/06 #23 זהו גם אני חשבתי על זה.. אולי היה כתוב משהו מתחת לאחת התמונות שזה ישן או משהו כזה, פשוט לא שמתי לב.. אני מניחה שזאת עם השיער החום חדשה יותר.
זהו גם אני חשבתי על זה.. אולי היה כתוב משהו מתחת לאחת התמונות שזה ישן או משהו כזה, פשוט לא שמתי לב.. אני מניחה שזאת עם השיער החום חדשה יותר.
נ נ ו נ י י י New member 29/9/06 #24 האירוסים הכי קצרים../images/Emo70.gif אהרון קרטר היה מאורס למישהי שאני לא יודעת את שמה חח במשך שישה ימים שיא חדש, נראה לי
האירוסים הכי קצרים../images/Emo70.gif אהרון קרטר היה מאורס למישהי שאני לא יודעת את שמה חח במשך שישה ימים שיא חדש, נראה לי
נ נ ו נ י י י New member 29/9/06 #26 ניקול ופאריס השמועות אומרות שניקול ופאריס לא השלימו מאז הריב שלהן, ולפי דבירה של ניקול זה לעולם גם לא יקרה.. איזה דרמה
ניקול ופאריס השמועות אומרות שניקול ופאריס לא השלימו מאז הריב שלהן, ולפי דבירה של ניקול זה לעולם גם לא יקרה.. איזה דרמה