בעקרון ישנם תרופות רבות לטיפול ביתר לחץ דם כולם עושים את אותה פעול הרחבת כלי הדם אני מכיר שתיי תרופות שהם מאוד נפוצות הראשונה 1.נורמיטן-normiten 2.דסיאסיד-desuacid !!!שלא נדע מצרות!!!
אכן שתיי התרופות הן ליתר לחץ דם אם את צריכה מידע כמובן שניתן להעזר כאן באנשים ראיתי שמנהל הפורום בעל ידע רב ויכול לעזור לך רבות אציין לך קישור לאתר המציין פרטים אודות המחלה בין היתר תרופות לחץ דם זוהי מחלה שכיחה מאוד וקיימים המון אפשרויות לקבל מידע על המחלה !!!בהצלחה בעבודה!!!
על הסיבות ללחץ הדם ועל האפשרויות השונות והמנגנונים השונים לטיפול. אם נענה על פי שמות התרופות הקיימות לא נסיים את ההודעה הזאת עד מחרתיים. לכן, אציין כאן את הקבוצות השונות. חוסמי בטא, חוסמי בטא סלקטיבים. חוסמי תעלות סידן. מעכבי ACE. משתנים. ניטראטים. ועוד ועוד. כדי לדעת מה דרך הפעולה של כל קבוצה, יש צורך בלימוד והבנת מערכת הלב וכלי הדם והכרת אופן פעולתם, וכאן זה לא המקום ללימוד כזה. אם את/ה רוצה לדעת יותר בצורה קלה וברורה ולא מדעית מדי אני ממליץ על הספר "תרופות - המדריך השלם".
ישנם הרבה תרופות שניתנים ליתר לחץ דם, אני מכירה כמה מהם VASOPRIL,VASCACE, CONVERTIN, NORMITEN, OCSAAR, VASODIP ישנם ספר בשם medic אשר מופק לרופאים שם יכולים למצוא גם בהצלחה