יתרונות הגרושין...

shir61

New member
יתרונות הגרושין...

ככה פתאום בא לי גם לכתוב ולא רק לקרוא... שבוע מורכב עבר בחיי, חגגתי לראשונה מהגרושין יום הולדת 4 לבני, יום הולדת (?) לי, ועבר לראשונה יום נישואין ללא משמעות... והיום- היום אני עושה בגינה יום הולדת למלאך שלי, צפויים להגיע כ- 50 איש (כולל הגרוש ומשפחתו), השעה עדיין מוקדמת אבל הכל כבר מתוקתק, מרגישה שהרמתי את הרוב לבד, סביר שזה היה כך גם אם עדיין היינו נשואים. יתרונות כתבתי בכותרת? כן, אם הוא לא עוזר פעיל אז לפחות הוא עכשיו עם הילד- יכלתי אתמול לעבוד עד שעה מאוחרת ללא כל הפרעה ולקום הבוקר מוקדם, בקצב שלי, לארגן הכל הכי יפה שאני בוחרת, עם מוזיקת רקע שאני אוהבת, בקצב שלי, אם כבר לבד אז בכייף... מתרגשת לקראת ההגעה של האורחים- את חלקם לא ראיתי תקופה ארוכה (בתקופה הבאמת קשה בחרתי בטיפשותי להתרחק...) הפרידה כאבה (ועדיין...) אבל סוף סוף מתחילה לחוות גם את היתרונות, מקווה לאט לאט להתחבר חזרה לכל אלא שהתנתקתי ולעשות שימוש יעיל ומהנה יותר בהמשך החיים... בוקר קסום שיהיה לכולם.
יום הולדת שמח למלאך של חיי!!!

NOAMI4U

New member
" ממש יתרונות " ( עלאק )

אם תצרחי את זה גם לתוך השרוול אולי " תשכנעי" את עצמך. אבל לבד. כשאת לבד עם עצמך מתחת לשמיכה. את יודעת את האמת המרה !!!

מצוטטת

New member
בנונבון

אתה ב'מת מאמין שאם תמשיך לנפנף לנו כאן בחולשותיך שלך במסווה של ה"כאילו" שלנו....... תצליח ל"שכנע" לנו.... בעצם לי (לפחות) העיקביות באמירותיך מצליחה לעשות כן... יש אצלך איזו אמת מרה פרטית משל עצמך והיא כולה שלך!!!

shir61

New member
שלום גם לך "נשמה טהורה"

עדיף לחיות לנצח עם חסרונות הלבד מאשר חלילה לסבול לצד מישהו כמוך!!! (אגב הגרוש שלי אדם מקסים)...

בעייה מילדות?

לא הייתי מתייחסת אבל הוא מסקרן אותי מבחינת ג'וק..מבחנה. ולפי הנתוח הפסיכולוגי בגרוש אך בולט לעיין ניראה לי נעומי שלנו היתה לו בעייה מילדות כניראה עם אמא שלו..ואללה שנאת נשים.. מעניין עם הדוקטור אתיופית בת 22 שגרה איתו בליסבואה..קוראת את הפנינים שלו..ומחייכת אליו בבוקר..והוא מרצה לה...כמה הוא שונא נשים : נשואות..גרושות..אך לא רווקות בנות 18..ואם היה יכול ולא ניתפס..אולי צעירות יותר...

תיתחברי מחדש לחברים

שהקשר נותק מהם... תכירי חדשים.. ולאט לאט החלל מתמלא.. מזל טוב לבן

מלטשת

New member
ראשית מזל טוב מכל ה-../images/Emo23.gif

שנית לא הבנתי איפה יתרון הגירושין בלהכין לבד והוא ומשפחתו כמו תמיד שם. אשמח לדבר על זה אם זה מפריע לשימחה שכחי מתגובתי. העיקר שתהנו והרבה מזל טוב

bennykoo

New member
ראשית המון מזל טוב../images/Emo65.gif

לבן שלך שיר... שנית,יתרונות הגירושין טמונים לא רק בכך שאת לפעמים לבד,והאקס לוקח את הילד...יש כאן דברים יותר לעומק,אבל זה אחרי השמחה שלכם תהנו!

shir61

New member
תודה על ההתייחסויות

רק עכשיו הלכו אחרוני האורחים, אתפנה מאוחר יותר לשתף קצת בחוויות. תודה למברכים!

מזל טוב למקסים

וכמה שאת צודקת אם הבן זוג הוא מתלה נוספת עדיף לבד קשה אבל שווה

מזל חי

New member
פעם הכרתי בן זוג שהיה כמו מתלה

לכובעים
כזה נחמד שכל הזמן יושב בצד מסכימה איתך אב אם בן הזוג הוא מתלה אין בו צורך בדיוק כמו המתלה כובעים שמפריע בחדר ולא מסכימה שגרושין טובים מנשואים פשוט גרושין עדיפים על נשואים לא טובים מזל טוב שיר וברוכה הבאה

כמו שאמרת

אם הבן זוג אינו שוטף ורק נסחב אחריך אז עדיף גירושין עדיף נישואין של שיטוף וחלוקת אחריות נישואין אם בן זוג שמבין אותך ואת צרכך ואתה נותן לו את צרכיו ומבין את הקשאים שלו והמשך יום מקסים

shir61

New member
יום ארוך ומהנה...

עבדתי קשה לקראת היום הזה- ממש הפקה! אכן הגיעו כ- 50 איש ובהתחלה האפרוח היה כ"כ נרגש שלא יכל לשתף פעולה עם המפעיל אבל אח"כ השתחרר והשתתף בהכל. היה חם, חם מדי, וכתוצאה מכך (ומההסחפות שלי בקניות...) נשארתי עם המון מהכל... החדר מוצף עכשיו במתנות מדהימות ויותר מהכל מענין שמכל האורחים (כולל המשפחה שלי) רק אימו של הגרוש שלי התייחסה גם ליום ההולדת שלי (שחל בהפרש של 3 ימים משל בני). ובאשר לתגובותיכם: לפני שהגיעו אנשים הספקתי לראות רק את התגובה של אופק דגנית והאמת התגובה הוסיפה לי אנרגיות... מודה לכל מאחלי המזל-טוב לא כ"כ הבנתי מה בדברי רמז על מחשבה שגרושין עדיפים מנשואין- אני חושבת שנישואין, כשהם רוב הזמן טובים, הם עדיפים ובהרבה, ניסיתי לכתוב שסוף סוף אני נפגשת גם עם יתרונות הגרושין ולא רק עם החסרונות. לחיות עם "שותף" שלא משתתף וכדוגמא: להתארגן לקראת ארוע עם "שותף" שלא משתף פעולה או בעקבות פערים בתפיסות מושך דברים לכיוון שונה, עדיף לעשות לבד, על כל המשתמע ולהנות באמת (אני גרועה בבכאילו...) לבד הוא לא יתרון- יש בו המון ריק וחוסר אך לעיתים (בחלק מהזמן) הוא נעים ובחלק מהמקרים עדיף על ביחד בו מרגישים לבד. שוב תודה על האיחולים ושבוע בכייף.

קטי30

New member
../images/Emo65.gif../images/Emo49.gif../images/Emo65.gif

לנסיך שלך.
בקשר ליתרונות.. אף אחד שלא עבר מה שעברת לא יוכל להבין כמוך את התחושה אם את מרגישה טוב עם עצמך זאת ההרגשה שלך ואל תתני לאף אחד לקחת אותה ממך. מאחלת לך הרבה
ושיהיה לך שבוע נפלא

shir61

New member
תודה

אתמול יכלתי להזדהות עם תוכן החתימה שלך... "יש בך כוחות שמעולם לא ידעת על קיומם. אתה מסוגל לעשות דברים שלא היית מאמין שתוכל לעשותם. אין גבול ליכולת שלך, אלא רק הגבולות שאתה מציב לעצמך כאשר אתה חושב על מה שאינך יכול לעשות. אל תחשוב שאינך יכול, תחשוב שאתה יכול!" (דווין מ. קונגסולי) שבוע טוב!!!

למעלה