יתקשר או לא יתקשר ?
אז ככה. ביקשתי על הדירה 73000 מתוך תקווה לקבל 70000. הגיעו לקוחות עם מתווך לדירה שמתחתי שמוצעת למכירה , ואגב כך ראו את השלט ועלו אליי. בדקו את הדירה ונראה כי מצאה חן בעינהם , תוך כדי השיחה נשאלתי למחיר , עניתי 73 מחיר אחרון וכו.
- למחרת התקשר הבחור ואמר שהוא יבוא אליי בערב עם עוד מישהו.. , בערב הוא בא עם בחור שהציג עצמו כמתווך (כנראה שהבחור הוא סוכן וזה שבא בערב מנהל המשרד. המנהל עשה הצגת תכלית .."הדירה לא שווה 64 וכו , בוא נסגור 66 תקבל ביד 65! שאלתי למה ? ענה .. תיווך. אמרתי..אני לא ביקשתי מתווך.מפה לשם הסכמתי לרדת עד 69000 . למחרת התקשר הסוכן הציע 68000 , אמרתי לו בוא לאמצע 68500 , אמר שיחזור לא חזר. התקשרתי אליו ואמרתי לו.. שמע בוא נגיע לאמצע 68500 ותאמר להם שהפינוי יהיה תוך חודש ולא ארבעה חודשים וכך הם יחסכו 3 חודשי שכירות. מאז כבר יומיים לא שמעתי ממנו. מה אתם אומרים ?. יתן לי להתבשל במיץ...ויתקשר או לא?????
ועוד שאלה.. כמה זמן לוקח הליך גרירת משכנתא ? והאם אפשר מבחינה טכנית תוך חודש למכור ולעבור מבחינת בירוקרטיה וניירת בנקים? והאם כשאני גורר משכנתא , והנכס שאני קונה כפול ממחיר הדירה שאני מוכר , עולה התשלום על ביטוח הנכס ? או שהוא נשאר ביחס ליתרת חוב המשכנתא? אשמח לשמוע דעתכם.
- הקיצר יומיים למחרת התקשר הסוכן עוד פעמיים רצה לסגור 68000 , אני בחוכמתי אמ
אז ככה. ביקשתי על הדירה 73000 מתוך תקווה לקבל 70000. הגיעו לקוחות עם מתווך לדירה שמתחתי שמוצעת למכירה , ואגב כך ראו את השלט ועלו אליי. בדקו את הדירה ונראה כי מצאה חן בעינהם , תוך כדי השיחה נשאלתי למחיר , עניתי 73 מחיר אחרון וכו.